Opt bărbați, reținuți pentru furt de combustibil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Opt bărbați, reținuți pentru furt de combustibil

Justiție 12 Septembrie 2020 / 16:00 1775 accesări

Foto: I.P.J. Constanța

Foto: I.P.J. Constanța

Foto: I.P.J. Constanța

Foto: I.P.J. Constanța

Polițiștii de la transporturi Constanța au efectuat 10 percheziții domiciliare, fiind ridicate bunuri în valoare de aproximativ 13.700 de lei. 8 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, transmite un comunicat de Presă I.P.J. Constanța.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant delict un bărbat, șofer pe o autocisternă de transport carburant, în timp ce ar fi sustras 50 de litri de produs petrolier cu miros specific de benzină.

Din cercetări, a reieșit faptul că, 7 bărbați (șoferi ai unor autocisterne), în timpul deplasării cu încărcătura de combustibil către destinație, s-ar fi abătut de la traseu, mai exact ar fi oprit în incinta societății comerciale în cadrul căreia își desfășurau activitatea, unde, cu ajutorul agentului de pază și al mecanicului, ar fi descărcat produsul petrolier în recipiente de diferite capacități, acestea fiind depozitate în magaziile societății cu scopul comercializării.

În continuare, polițiștii au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor: 515 litri produs petrolier cu miros specific de benzină, 1.576 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, mai multe sigilii, o pompă electrică de transfer, mai multe recipiente goale, 14.000 de lei și 2.000 de euro.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 13.780 de lei.

8 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, acestea urmând a fi prezentate, în cursul zilei de astăzi, instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2668 secunde