Parcările rezidențiale, rezervate exclusiv titularilor doar după ora 17:00!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parcările rezidențiale, rezervate exclusiv titularilor doar după ora 17:00!
Administrație 19 Iunie 2019 / 15:37 2461 accesări 2 comentarii

„În toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată. Cele rezidențiale pot fi utilizate de orice conducător auto pe parcursul zilei, dar trebuie eliberate după-amiaza. Același lucru se întâmplă și la Constanța unde, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, în intervalul orar 08:00 - 17:00, parcările rezidențiale pot fi folosite de oricine însă, cu obligația ca după ora 17:00, respectivele locuri sunt rezervate exclusiv cetățenilor care au încheiat un contract în acest sens. Având în vedere mulțimea cazurilor în care constănțenii care au închiriat un loc de parcare nu au avut unde să își lase mașina atunci când au ajuns acasă, facem apel la persoanele care parchează în zonele rezidențiale să dea dovadă de înțelegere și să elibereze locul la solicitarea beneficiarului de drept după ora 17. De asemenea, un bilețel în parbriz cu numărul de telefon al conducătorului auto care parchează pe locul altcuiva poate fi extrem de util și ajută la evitarea situațiilor neplăcute sau conflictuale.“ - este informarea prin care reprezentanții Primăriei Constanța reamintesc statutul parcărilor rezidențiale.

Loading...

2 comentarii

Constanta 08:38:42 / 20 Iunie 2019
Parcari

Mai este putin pana cand hotararea va ramane definitiva si acest regulament va fi anulat. Nimeni nu poate sa parcheze pe un loc platit de altul. Clar ! In prima instanta au pierdut si asa va ramane !

Zero 11:05:34 / 20 Iunie 2019
Pentru Constanta

Ba chiar mi se pare o decizie buna. Este aberant sa nu poti folosi in mijlocul zilei, cand traficul este suficant, un loc de parcare liber, si sa te chinui sa găsești locuri pe marginea drumului sau pe trotuare. Detin si eu un loc de parcare, dar in timpul zilei il cedez cu placere, decat sa vad masini parcate aiurea.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1982 secunde