Partidă importantă la Voluntari pentru Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 7-a

Partidă importantă la Voluntari pentru Viitorul

Sport 19 Octombrie 2020 / 00:06 244 accesări
Romario Benzar şi Sebastian Mladen

Romario Benzar şi Sebastian Mladen

Etapa a şaptea a Ligii 1 la fotbal programează luni seară, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus), un meci extrem de important pentru formaţia FC Viitorul Constanţa (locul13, 6 puncte şi golaveraj 8-11), în deplasare, cu FC Voluntari (locul 7, 10 puncte şi golaveraj 9-8). Aflată în cursa pentru recuperarea terenului pierdut în primele etape ale sezonului, echipa constănţeană se apoate apropia de primele şase poziţii în cazul unui succes la Voluntari. Din păcate, managerul Ruben de la Barrera trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru a înlocui jucătorii care nu pot evolua în partida de luni, astfel că misiunea Viitorului nu va fi una uşoară la Voluntari.

„O să fie un meci greu. Voluntari este o echipă care joacă foarte bine în aceste prime etape. Sunt în formă. Trebuie să mergem cu gândul de a câştiga. Am avut un început mai greu, dar sunt trei meciuri în care am arătat că jucăm din ce în ce mai bine. Sper să luăm cele trei puncte, luni, la Voluntari” - Sebastian Mladen.

„Noi trebuie să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente şi să ne impunem stilul de joc. Sper să luăm cele trei puncte. Mă bucur că am revenit să joc. Important este să ne pregătim în fiecare zi, să facem ceea ce ne cere antrenorul şi doar aşa pot veni şi rezultatele. Trebuie să acumulăm puncte şi la final să fim în play-off” - Romario Benzar.

„Suntem încrezători şi vrem să obţinem încă un rezultat favorabil, să câştigăm cele trei puncte. Să continuă seria bună din ultimele trei partide. Să ne impunem în meciul de luni este singurul obiectiv. Trebuie să fim pregătiţi, să punem în practică ce am pregătit la antrenamente. Voluntari este înaintea noastră în clasament, trebuie să fim mai buni decât ei şi la final să obţinem cele trei puncte” - Ruben de la Barrera, manager FC Viitorul.

Taguri articol


12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1619 secunde