Persoană reținută pentru confecţionare de jointuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Persoană reținută pentru confecţionare de jointuri
Eveniment 30 Septembrie 2020 / 13:47 362 accesări

Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia, o persoană care avea asupra sa șase pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete (joint-uri), un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător, dar și o rezervă de 80pliculețe autosigilante goale.

Marți, 29 septembrie a.c. ora 17.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia, au observat o persoanăcare-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, tânărul de 28 ani, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta, a mărit ritmul de mers şi s-a urcat într-un autoturism. A fost somat, a coborât din mașină şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.

În maşină, în torpedou, jandarmii au mai găsit șase pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete, un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător, dar și o rezervă de 80 pliculețe autosigilante, goale.

Grinderul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.



Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.143 secunde