Petale roşii şi albe de trandafiri pentru Simona Halep

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanţa şi-a aplaudat campioana Petale roşii şi albe de trandafiri pentru Simona Halep
Sport 20 Iulie 2019 / 20:55 927 accesări 6 comentarii

Învingătoare la Wimbledon, tenismena constănţeană Simona Halep a prezentat sâmbătă după amiază trofeul cucerit la Londra şi în oraşul natal, la Constanța. Prima parte a evenimentului i-a prilejuit Simonei să urce la bordul unui autobuz etajat şi să fie aplaudată de către constănţeni şi turişti pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu.

SI-MO-NA, SI-MO-NA, SI-MO-NA, a fost scandarea preferată a fanilor sportivei de la ţărmul mării, care, în aplauzele celor prezenţi în număr foarte mare a urcat pe scena amplasată în Piața Ovidiu, prezentând trofeul obţinut la al treilea turneu de Grand Slam al anului. Iar dintr-un elicopter au fost aruncate petale roşii şi albe de trandafiri, care au plutit deasupra mulţimii strânse în piaţă.

Simona Halep a fost impresionată plăcut de primire, ascultând cu emoţie Imnul Naţional al României, care a fost interpretat de Mara Berechet.

„Este o zi specială pentru mine. Sunt foarte, foarte emoţionată. Să văd atâţia oameni că au venit să să uite la acest trofeu, pentru care eu am muncit foarte mult, vreo douăzeci şi ceva de ani. Mulţumesc tuturor pentru acest eveniment. Drumul meu în tenis nu a fost uşor până aici. Vin cu drag mereu în Constanţa şi va rămâne pentru totdeauna oraşul meu de suflet. Toţi copii să creadă foarte mult în ei şi să creadă că nimic nu este imposibil. Nu prea mai vreau să plec de aici. Trebuie să credem în noi. Pentru Constanţa joc mereu, dar şi pentru România. Sper să ne mai vedem aici, în asemenea momente. Voi lua peste tot în lume această imagine”, a declarat Simona Halep, care a avut un oaspete special la ceremonie, pe nepoţica ei, Tania.

Directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, Andrei Szemerjai, precum şi doi dintre foştii antrenori ai Simonei, Nicuşor Ene şi Radu Popescu, au fost invitaţii-surpriză ai evenimentului.

Simona Halep a vorbit din nou despre marele ei vis, o medalie olimpică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, dar şi despre proiectul în care va fi angrenată după ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, urmând să meargă prin ţară, pentru a încuraja cât mai mulţi copii să joace tenis.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.138 secunde