Predă deșeurile electrice în perioada 3-8 aprilie 2023 și vei fi premiat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Predă deșeurile electrice în perioada 3-8 aprilie 2023 și vei fi premiat!

Administrație 30 Martie 2023 / 22:41 1594 accesări

„Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”, a declaratVergil Chițac, primarul municipiului Constanța

Pentru a scăpa de deșeurile electrice, electronice sau electrocasnice, constănțenii au la dispoziție:

1. Punctul de colectare permanent situat pe strada Industrială, nr.9, în intervalul orar 10:00-20:00

2. Punctele de colectare temporare, care vor funcționa în perioada 7-8 aprilie, între orele 10:00-16:30, în următoarele locații:

- Str. Cișmelei – Școala nr. 29

- Str. Brizei – Piața Roșie

-Str. Dezrobirii, zona Câmp

De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni. Comanda de preluare se va face telefonic la numărul de telefon 0721289593.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 5 kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness.

Detalii și regulament disponibile pe www.ecotic.ro.

„Orașe Curate” Constanța este o campanie derulată de ECOTIC alături de partenerii săi - Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța, ADI Dobrogea și Vastum ECO.Ştiri recomandate

12