Premierul Cîțu îl demite pe ministrul Justiției, Stelian Ion

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premierul Cîțu îl demite pe ministrul Justiției, Stelian Ion

“Nu a desființat Secția Specială. Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat”, a spus Cîțu, după ce miniștrii USR-PLUS au refuzat să mai participe la ședința de guvern din această seară.
Politică 02 Septembrie 2021 / 06:35 1475 accesări
Foto: facebook, Stelian Ion

Foto: facebook, Stelian Ion

Principalele declarații ale prim-ministrului:

  • I-am trimis președintelui cererea de revocare a lui Stelian Ion. Nu voi accepta niciun ministru care să se opună modernizării României.Stelian Ion nu și-a impus proiectele, precum desființarea Secției Speciale.Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat. Am informat liderii din coaliție.
  • Nu mai accept pe nimeni în guvern care să șantajeze. Doar pentru că ai noștri colegi de la USR PLUS nu au mulți primari, nu înseamnă că românii trebuie să sufere. Biroul PNL și-a asumat acest proiect de modernizare, care nu este un PNDL 3.
  • Am trimis președintelui revocarea, voi propune un interimar care înțelege importanța investițiilor. Îmi doresc ca partenerii noștri să aibă înțțelegerea, maturitatea și să nu iasă de la guvernare. Guvernarea continuă și vom depăși acest moment. Interesul românilor este mai presus decât cel politic.

Mai devreme, astăzi, miniștrii USR-PLUS au părăsit ședința de guvern în care ar fi trebuit aprobată rectificarea bugetară, după ce premierul și ministrul Dezvoltării au introdus pe lista suplimentară o OUG pentru aprobarea programului de dezvoltare locală Anghel Saligny, care prevede sume de până la 50 de miliarde de lei pentru administrația locală. Ședința a fost inițial suspendată până la ora 19. Ulterior, miniștrii USR-PLUS nu au mai participat la ședința din această seară.

Sursă: Biziday

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1653 secunde