Premierul Orban revine cu clarificări: Nu eşti obligat să mergi cu şezlong-ul la plajă. Poţi merge şi cu prosopul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul Orban revine cu clarificări: Nu eşti obligat să mergi cu şezlong-ul la plajă. Poţi merge şi cu prosopul
Social 29 Mai 2020 / 19:59 512 accesări 0 comentarii

Veşti bune! Dacă vrei să mergi la plajă le la 1 iunie nu trebuie să dai sume exorbitante pe un şezlong. Premierul Ludovic Orban îţi spune că poţi merge şi cu un prosop sau un cearşaf, dar să păstrezi distanţa de 2 metri.

”În hotărârea de Guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate accesul se va face cu şezlong-uri şi fiecare trebuie să fie la 2 metri. Aici o să facem o revenire pentru că asta nu înseamnă că interzicem, pe o anumită suprafaţă dintr-o plajă amenajată ca oamenii care nu au, să spunem, resurse financiare, să achiziţioneze şezlong-uri cu cât e, 8-10 lei, să poată să vină cu prosopul sau cearşaful”, a declarat premierul Ludovic Orban.

De la 1 iunie plajele şi terasele din România se vor redeschide clienţilor, însă cu anumite restricţii. Poţi merge la plajă, dar trebuie să respecţi distanţa de 2 metri faţă de celelalte prosopae sau şezlong-uri, iar în ceea ce priveşte restaurentele, poţi fi însoţit doar de alţi trei prieteni la masă.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1246 secunde