Prima formație înscrisă la Trofeul „Telegraf” și în turneul „ultra old-boys”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Miercuri, între orele 13.30 - 16.00, a treia zi de înscrieri

Prima formație înscrisă la Trofeul „Telegraf” și în turneul „ultra old-boys”

Sport 15 Ianuarie 2019 / 16:23 2366 accesări
Socep Constanța va participa în turneul „ultra old-boys” după un an de pauză

Socep Constanța va participa în turneul „ultra old-boys” după un an de pauză

Marți, în a doua zi de înscrieri la a 28-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, turneu rezervat veteranilor, au mai achitat taxa de participare încă două echipe: Victoria Mihai Viteazu (în turneul principal) și Socep Constanța (în turneul „ultra old-boys”).

În turneul principal, rezervat jucătorilor cu vârsta peste 35 de ani, dar la care va putea evolua și un jucător cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, în anumite condiții, mai este înscrisă, oficial, și formația AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari, iar în turneul „ultra old-boys”, pentru jucătorii cu vârsta peste 45 de ani, și echipa Telegraf.

Cea mai veche competiție de acest gen din țară rezervată veteranilor este organizată în acest an de Clubul Sportiv CFR Constanța (președinte Ionuț Dabija), în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și cotidianul „Telegraf”.

Înscrierile vor continua miercuri, 16 ianuarie, între orele 13.30 - 16.00, la sediul cotidianului „Telegraf”, situat pe bd-ul Mamaia nr. 296, etajul II. Taxa de înscriere pentru ediția din acest an este de 1.600 de lei. La înscriere trebuie prezentată o fotocopie după Certificatul de Identitate Sportivă al Clubului Sportiv sau Asociației Sportive, cu sau fără personalitate juridică. Ultima zi de înscrieri va fi vineri, 18 ianuarie, ședința tehnică a turneului urmând să se desfășoare vineri seară, la Hotelul „Millenium”.

Meciurile de deschidere ale actualei ediții de la Trofeul „Telegraf” se vor disputa sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 19.00 și de la ora 19.45.12
Pagina a fost generata in 0.183 secunde