Primul test pentru jucătorii de la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Primul test pentru jucătorii de la FC Farul
Sport 18 Ianuarie 2020 / 15:27 1773 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook FC Farul Constanța

Sursa foto: Facebook FC Farul Constanța

Sâmbătă, pe stadionul din strada Primăverii, FC Farul Constanţa a susţinut primul joc de verificare după reluarea pregătirilor. În meciul disputat în compania echipei Under 19 de la FC Farul, seniorii s-au impus cu scorul de 4-0 (M. Martin 37, V. Lică 65, Kanda 68-pen., Greu 85).

Antrenorii Ianis Zicu şi Daniel Florea au utilizat următoarele formule de joc -

Repriza 1: Udeanu - Nicola, Cană, I. Ursu, D. Panait - Mitrov, Cărăuşu, Ardelean - Hordouan, Gherghiceanu, M. Martin.

Repriza a 2-a: Muţiu - Cană, V. Lică, Antoche, Carabela - D. Toma, Cruceru, Greu - Kanda, D. Halep (I. Stoica), Al. Stoica.

Pentru echipa Under 19 (antrenor Ion Constantinescu) au evoluat: Ionescu - Stroescu, Fodor, Carabaș, Ardelean - Vlad, Râpeanu, M. Doumbia - Şt. Rus, D. Ciolacu, C. Zamfir. Au mai jucat: Olah, Culcea, Ciurariu, Sever, Dragu, Munteanu, Bârligea, Raul, Ciuvică, Dinu, Bidașcă şi Dămășaru.

DOI JUNIORI, COOPTAŢI ÎN LOTUL ECHIPEI MARI

Cu una dintre dintre cele mai tinere echipe din Liga a 2-a, FC Farul continuă politica de a promova jucători aflați la începutul carierei, anunţă site-ul oficial al formaţiei constănţene. Astfel, la antrenamentele „alb-albaștrilor” au fost cooptați doi fotbaliști din cadrul Centrului de Copii și Juniori al FC Farul, Darius Ciolacu și Ștefan Rus fiind prezenţi la şedinţele de pregătire sub comanda antrenorului Ianis Zicu. Darius Ciolacu și Ștefan Rus vor merge în cantonamentul pe care Farul îl va efectua în această iarnă în Turcia.

„Am ceva emoți. Este un progres important pentru mine. Se simte diferența față de antrenamentele de la juniori și mă bucur că am șansa de a mă antrena cu seniorii. Aștept cu nerăbdare să debutez pentru echipa mare, chiar dacă este vorba doar de meciuri amicale”, a spus Ciolacu, un mijlocaș ofensiv care va împlini 17 ani în luna august.

„Am mai fost la antrenamentele echipei mari și în toamnă, dar acum este altceva. Diferența este mare din toate punctele de vedere, și fizic, și mental. Trebuie să muncesc mult ca să fac față și să primesc șansa de a demonstra că merit să fiu aici. Îmi doresc să ajung să joc la seniori pentru Farul și să urc cât mai sus în carieră”, a declarat Rus, care împlinește 18 ani în luna martie și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1719 secunde