RAJA anunță remedierea avariei, dar apa rămâne cu presiune scăzută în mai multe zone din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

RAJA anunță remedierea avariei, dar apa rămâne cu presiune scăzută în mai multe zone din Constanța

Eveniment 27 Ianuarie 2022 / 08:16 586 accesări

Noaptea trecută în jurul orei 02.00, s-a reușit remedierea avariei apărută pe conducta de aducțiunea cu diametrul de 1200 mm, ce asigură o mare parte a necesarului de apă de la sursa Galeșu la Stația de Tratare și Pompare Palas. Imediat, echipele de permanență au demarat manevrele de repornire în siguranță a Sursei, informează un comunicat al RAJA.

La ora 06.00 dimineața, s-a reluat pomparea cu presiuni reduse către abonații din Năvodari și Cumpăna.

În continuare, constănțenii din zonele Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona industrială, Cartierul și Zona industrială CET, Cartierele Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zona comercială Constanța Sud, Cartierul Faleză Sud, Zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei Zona Comercială Vest, până la remedierea avariei, vor avea debit redus la robinet.

În dimineța de26 ianuarie, s-a înregistrat o avarie pe unul din firele de aducțiune cu diametrul de 1200 mm, ce asigură aproximativ 40% din necesarul de apă aferent Stației de Tratare și Pompare Palas ce pleacă de la Sursa Galeșu, o mare parte din consumatorii municipiului Constanța având debit redus la robinet.

Conform estimărilor specialiștilor prezenți la fața locului, furnizarea apei la parametrii normali către consumatori, urma a se relua în această seară – 27 ianuarie 2022, în jurul orei 21,00.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1813 secunde