Razie în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Razie în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța
Administrație 14 August 2020 / 09:33 592 accesări 0 comentarii

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 06.00-09.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, polițiști locali și reprezentanți ai R.A.E.D.P.P. au desfășurat o acțiune în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020.

Câteva mii de persoane locuiesc în cartierul Henri Coandă din Constanţa, cunoscut drept „cartierul lui Radu Mazăre” deoarece a fost un proiect iniţiat de acesta.

O parte a persoanelor nevoiaşe care locuiesc aici au fost deseori în atenţia poliţiştilor deoarece infracţionalitatea a crescut în zona respectivă odată cu mutarea acestora în locuinţele sociale puse la dispoziţie de primărie.În urma activităților, cele peste 180 de forțe de ordine prezente au verificat aproximativ 1.000 de persoane și 20 de autoturisme, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, dintre care 17 la O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și 2 la Legea 55/2020, în valoare de 1.475 de lei, transmite IPJ ConstantaŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1548 secunde