Robert Băjan a revenit la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Robert Băjan a revenit la FC Farul
Sport 22 Septembrie 2020 / 18:12 370 accesări
Robert Băjan şi Tiberiu Curt, manager FC Farul (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Robert Băjan şi Tiberiu Curt, manager FC Farul (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat, marţi, revenirea la gruparea faristă a fundașului Robert Băjan, care va evolua în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a. În vârstă de 24 de ani, Băjan revine la echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare, debutând la seniori, după ce a efectuat ultimii ani de juniorat în cadrul Centrului de Copii și Juniori al FC Farul, și de unde a fost convocat la naționala României Under 19. Plecat de la Constanța în 2016, Băjan a mai evoluat la formaţiile SR Brașov, ASA Tg. Mureș, Pandurii Tg. Jiu și Rapid București, contabilizând 145 de meciuri în liga secundă, şapte goluri marcate și cinci pase decisive.

„M-am întors acasă! Am jucat 4 ani la Constanța, este echipa care m-a format ca jucător și ca persoană. Pot să spun că iubesc FC Farul, mai ales că aici am debutat în Liga a 2-a la o vârstă fragedă și sper să ajut echipa, să fim sus în clasament. Am regăsit Farul înnoit, cu jucători foarte buni. M-au primit foarte bine băieții, am vorbit și cu Mister și sperăm să facem o treabă bună împreună”, a declarat Băjan, care este pregătit să revină pe teren: „Fac antrenamentele normal, m-am pregătit bine și sunt ok din acest punct de vedere. Actualul sezon o să fie mai greu decât predecentele, au revenit echipele de tradiție și va fi greu. Prima țintă este calificarea în play-off! Acum suntem pe loc de play-off, dar trebuie să luăm meci cu meci și să scoatem cât mai multe puncte, iar la final tragem linie și vedem unde suntem”.

Băjan le-a transmis şi un mesaj fanilor constănțeni: „Să fie alături de echipă pentru că fără ei nu cred că echipa ar mai fi existat, să ne susțină și noi îi vom bucura pe măsură”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1346 secunde