Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța din cauza certificatului verde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța din cauza certificatului verde

Eveniment 03 Decembrie 2021 / 18:52 1392 accesări
Foto: Primăria Constanţa

Foto: Primăria Constanţa

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc.

Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment.

Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare,atransmisPrimăriaConstanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2766 secunde