Ședință la Cotroceni: certificatul verde în toate instituţiile publice, reducerea deplasărilor şi permiterea telemuncii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ședință la Cotroceni: certificatul verde în toate instituţiile publice, reducerea deplasărilor şi permiterea telemuncii

Social 20 Octombrie 2021 / 09:02 973 accesări
Foto: presidency.ro

Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, responsabilii în gestionarea pandemiei şi a anunţat că se pregătesc restricţii pentru limitarea răspândirii virusului.

Impunerea certificatului verde în toate instituţiile publice, reducerea deplasărilor şi permiterea telemuncii, acolo unde acest lucru este posibil, ar figura printre măsurile discutate.

Iohannis a spus că se impun cât mai curând restricţii care să ducă la limitarea pandemiei, îndemnând în același timp oamenii să se vaccineze.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a afirmat, marţi seară, că laîntâlnirea de miercuri de la Cotrocenise aşteaptă măsuri de la specialişti, iar propunerile acestora vor fi implementate de către Guvern.

Ea s-a referit la impunerea certificatului verde în toate instituţiile publice, reducerea deplasărilor şi permiterea telemuncii, acolo unde acest lucru este posibil.

Marţi, România a înregistrat cel mai dur bilanţ de la debutul pandemiei: 18.863 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, 574 de decese şi 1.805 pacienţi cu COVID-19 la ATI.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1946 secunde