Simona Halep va merge prin ţară pentru a încuraja copiii să joace tenis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep va merge prin ţară pentru a încuraja copiii să joace tenis

Sport 18 Iulie 2019 / 12:03 2018 accesări
Simona Halep: „Vreau ca un milion de copii să meargă la tenis“

Simona Halep: „Vreau ca un milion de copii să meargă la tenis“

Simona Halep a prezentat fanilor din România, miercuri seară, pe Arena Naţională, trofeul cucerit la Wimbledon. La festivitate, campioana de la All England Club a anunţat că, după ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, va merge în ţară, pentru a încuraja cât mai mulţi copii să joace tenis.

Constănţeanca spune că vrea să fie un exemplu pentru noua generaţie şi îşi doreşte ca cel puţin un milion de copii să practice tenisul. După turneul de la US Open, care se desfăşoară în perioada 26 august - 8 septembrie, Simona Halep își va pune în practică această lăudabilă inițiativă.

"Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau ca un milion de copiisă meargă la tenis. Apoi, să venim cu toţii pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin ţară, după US Open, pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis", a declarat Halep, pe scena amplasată pe Arena Naţională.

Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Sportiva noastră a prezentat în faţa românilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalităţi din sport, care au venit să îşi arate prețuirea faţă de performanţa realizată. Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o categoric, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1993 secunde