Sinead O'Connor, pe Facebook: „Am luat o supradoză”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sinead O'Connor, pe Facebook: „Am luat o supradoză”

Monden 30 Noiembrie 2015 / 13:50 1155 accesări

Cântăreața irlandeză Sinead O'Connor ar fi încercat să se sinucidă duminică, potrivit unui mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a scris că a luat o „supradoză” de droguri sau de medicamente. Într-un mesaj încă neautentificat ce a fost publicat pe rețeaua de socializare, cântăreața și-a exprimat durerea că nu mai poate avea legături cu familia sa, din cauza unui „oribil lanț de trădări”. „Am luat o supradoză”, mai scrie în mesaj, fără a fi precizat dacă este vorba despre droguri sau medicamente. „Nu există alt mod de a obține respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume (...) Dacă nu aș fi publicat asta, copiii mei și familia nici nu ar fi știut. Aș putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să știe”, mai este scris în mesaj.

Firma de relații publice care o reprezintă pe Sinéad O'Connor nu a dat publicității nicio informație legată de acest subiect. De asemenea, un purtător de cuvânt al poliției irlandeze a afirmat că nu face declarații despre „persoane particulare”. Potrivit unei surse din rândul poliției irlandeze, cântăreața a fost „localizată în condiții de siguranță” și primește îngrijiri medicale.

În acest an, Sinead O'Connor și-a anulat toate concertele pentru că fiul său suferă de probleme de sănătate. În august, ea a fost supusă unei operații de îndepărtare a uterului, pe care a relatat-o pe rețelele sociale.

Sâmbătă, pe Facebook, Sinead O'Connor a afirmat că a încheiat legăturile cu industria muzicală: „Muzica s-a încheiat pentru mine. Muzica a făcut asta. M-a făcut invizibilă chiar și pentru copiii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu mă voi întoarce niciodată la muzică".

Sinead O'Connor (48 de ani) s-a bucurat de succes de la primul său album, „The Lion and the Cobra” (1987), și a ajuns la statutul de vedetă internațională cu piesa „Nothing Compares 2 U”, scrisă de Prince. În martie 2015, ea a explicat că nu mai cântă piesa pentru că nu mai reușește să pună aceeași emoție în interpretarea acesteia.12