Sute de locuri de muncă în străinătate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sute de locuri de muncă în străinătate

Social 26 Mai 2016 / 14:28 593 accesări

Vești bune pentru cei care vor să lucreze în străinătate! 432 de locuri de muncă sunt disponibile în Spațiul Economic European, potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Cele mai multe posturi vacante - 95 - sunt în Germania. Dintre acestea, 15 sunt pentru factori poștali, 15 pentru electricieni în construcții, 10 pentru educatoare, şapte pentru șoferi de camion și patru pentru lăcătuși mecanici. De asemenea, se mai caută dezvoltatori de aplicații IT, tinichigii, instalatori, coordonatori pentru Departamentul de Planificare Financiară, visual designeri și tâmplari. Marea Britanie oferă 70 de locuri de muncă pentru îngrijitori de persoane și îngrijitori de persoane la domiciliu. 31 de locuri de muncă sunt vacante în Norvegia, dintre care 12 sunt de tâmplar și câte şase de montator și zugrav. Se mai caută doctoranzi cercetători în comportament uman complex, doctoranzi cercetători în studii internaționale, doctoranzi cercetători în inteligență artificială, doctoranzi cercetători în sisteme inteligente, doctoranzi în Departamentul de Informatică și doctoranzi cercetători în domeniul eticii organizaționale. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța, unde consilierul EURES le poate îndruma.

Angajatorii din Republica Cehă pun la dispoziție 25 de posturi pentru șoferi profesioniști de camion, 15 pentru șlefuitori/pilitori, 3 pentru șoferi de camion categoria C+E și câte unul pentru șofer de camion (transport intern și internațional) și manager logistică. În Italia se găsesc 30 de posturi de asistenți medicali și 30 de îngrijitori de persoane, în timp ce angajatorii din Suedia caută 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto și 10 tinichigii auto. Slovacia propune 30 de locuri de muncă pentru șoferi de autocamion, şapte îngrijitori de persoane și un inginer de calitate. În Bulgaria sunt libere 10 posturi de operatori rețea de telefonie mobilă și 10 de operatori în industria de prelucrare a lemnului, în timp ce în Finlanda se caută 4 operatori CNC și 3 sudori, iar în Olanda 6 agricultori, mai informează ANOFM.

Cele mai puține locuri de muncă vacante se găsesc în Irlanda - un tinichigiu auto și un vopsitor auto, Spania - un maseur, Austria - un ofițer proiecte europene și Franța - un lucrător în hotel.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2585 secunde