Târgul Constanța cu Flori, în Parcul Teatrului „Oleg Danovski“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Feerie de parfum și culoare Târgul Constanța cu Flori, în Parcul Teatrului „Oleg Danovski“
Administrație 13 Septembrie 2019 / 16:44 1957 accesări 0 comentarii

Simfonia florilor îi va încânta pe constănțeni, la sfârșitul lui septembrie, la cel mai colorat târg din municipiu. Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la Târgul Constanța cu Flori, Ediția de toamnă, pe care Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța îl organizează în perioada 26 - 29 septembrie 2019.

Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 - 19:00, vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.

Producătorii, alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor - ROMSILVA - Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Comercianții interesați să participe la Târgul Constanța cu Flori pot apela numărul de telefon 0241 520574 - Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul RAEDPP Constanța, persoana de contact - Poștovei Sever.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2314 secunde