Trei jucători de la Viitorul în echipa etapei a 5-a din Liga 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern Trei jucători de la Viitorul în echipa etapei a 5-a din Liga 1
Sport 29 Septembrie 2020 / 14:18 236 accesări
Căpitanul Viitorului, Gabriel Iancu, a marcat două goluri, iar Alexandru Măţan a înscris un gol şi a oferit două pase de gol

Căpitanul Viitorului, Gabriel Iancu, a marcat două goluri, iar Alexandru Măţan a înscris un gol şi a oferit două pase de gol

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a publicat echipa etapei a cincea din Liga 1. Trei jucători de la FC Viitorul, fundaşul Radu Boboc şi atacanţii Gabriel Iancu şi Alexandru Măţan, s-au remarcat în victoria echipei constănţene în duelul cu Astra Giurgiu, scor 4-1. Din echipa etapei mai afce parte şi fundaşul Paul Iacob, jucător împrumutat de Viitorul în acest sezon la Chindia Târgovişte.

PORTAR

Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani) - A avut o prestaţie de zile mari: șapte intervenţii graţie cărora UTA a reuşit prima victorie din acest sezon, o victorie mult aşteptată de către pătimaşii fani arădeni!

FUNDAŞI

Radu Boboc (FC Viitorul Constanţa / 21 de ani) - A dominat întreg flancul drept, urcările sale în atac punând mare presiune pe adversari. A contribuit la succesul dobrogenilor cu o pasă de gol.

Paul Iacob (Chindia Târgovişte / 24 de ani) - Folosit în centrul defensivei, acesta a făcut faţă cu brio atacanţilor adverşi. Transferul la Chindia se dovedeşte a fi o mutare inspirată.

Răzvan Patriche (Academica Clinceni / 34 de ani) - Căpitanul ilfovenilor a fost, din nou, ca un zid în faţa adversarilor! În plus, a marcat golul care a stabilit rezultatul final.

Bryan Nouvier (Sepsi OSK Sf. Gheorghe / 25 de ani) - Trimis în teren la startul părţii secunde, a pasat decisiv la ambele reuşite izbutite de covăsneni. A făcut cel mai bun meci în tricolul grupării din Sf. Gheorghe.

MIJLOCAŞI

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) - A fost din nou jucătorul meciului! A marcat un gol, pentru a treia oară în carieră cu capul, şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă lui Koljic.

Pablo Passaglia (Politehnica Iaşi / 31 de ani) - Mijlocaşul ieşenilor a dominat cu autoritate centrul terenului. A marcat un gol şi i-a oferit două pase decisive lui Andrei Cristea.

Florin Purece (Sepsi OSK Sf. Gheorghe / 28 de ani) - Introdus la pauză, şi-a făcut rapid simţită prezenţa pe teren prin golul înscris, reuşită care a readus-o pe Sepsi în joc.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanţa / 26 de ani) - A fost omul meciului! A înscris de două ori, ajungând la 13 reuşite în 2020, fiind cel mai bun marcator din acest an calendaristic.

Andrei Cristea (Politehnica Iaşi / 36 de ani) - Veteranul din atacul moldovenilor a reuşit a doua triplă din carieră (prima în martie 2004, FC Bacău - Universitatea Craiova 4-1). De asemenea, este singurul jucător din ultimii 28 de ani care le-a înscris bucureştenilor trei goluri într-un meci.

Alexandru Măţan (FC Viitorul Constanţa / 21 de ani) - Ruben de la Barrera i-a oferit încredere de la început, iar rezultatele sunt vizibile. Contra giurgiuvenilor, acesta a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Laszlo Balint (UTA Arad) - Şi-a trecut în cont primul succes din carieră în principala competiţie internă, unul istoric şi pentru UTA, echipă care s-a impus pe terenul dinamoviştilor după 53 de ani.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1367 secunde