Un autobuz RATC își schimbă traseul. Vezi care!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un autobuz RATC își schimbă traseul. Vezi care!
Social 10 Aprilie 2018 / 12:34 1849 accesări 1 comentariu

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, din cauza unor lucrări efectuate de S.C. E-Distribuție Dobrogea S.A. la intersecția străzilor Hatman Arbore și Lanului, pe 11 aprilie 2018, în intervalul orar 10:00-13:00, va lua măsura devierii traseului astfel:

linia 5-40 - Șos. Mangaliei - Str. Pandurului - Str. Democrației - str. Vârful cu Dor și retur pe același traseu;

linia 5B - Șos Mangaliei- Str. Pandurului – Str. Meșterul Manole - str. Hatman Arbore - str. Comarnic - str. Fântanele - str. Meșterul Manole - str. Pandurului și retur spre Gară.

loading...

1 comentariu

Călător 14:30:51 / 02 Mai 2018
Oamenii intervin !

Locuitorii din km4-5, solicităm și venim cu rugămintea ca RATC-ului, să înființeze o stație de autobuz vis-a-vis de biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena de pe strada Liliacului, stația solicitată este pentru autobuzele numărul : 101 C și 101 M ! Călătorii din zona km4-5, mulțumesc celor care au pus în practică doleanțele oamenilor, călătorilor din această zonă a Constanței, zonă izolată de restul lumii constănțene ! Pe viitor este loc de mai bine și de mai multă atenție pentru acest cartier, cele spuse sunt valabile și pentru restul Constanței

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1667 secunde