Un greu al PDL/PMP/PNL, trimis în judecată pentru o mită uriașă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un greu al PDL/PMP/PNL, trimis în judecată pentru o mită uriașă!
Politică 08 Ianuarie 2018 / 16:05 709 accesări 4 comentarii
Marin Anton, fost deputat PNL, este acuzat că a primit mită aproximativ 5,3 milioane de euro. Pam, pam!

Marin Anton, fost deputat PNL, este acuzat că a primit mită aproximativ 5,3 milioane de euro. Pam, pam!

Marin Anton, fost deputat PNL şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor, şi Adrian Ionescu, fost director în CNADNR, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, luni, pentru luare de mită, respectiv complicitate la această infracţiune. Marin Anton este acuzat că a primit mită aproximativ 5,3 milioane de euro de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni. Anton, la data faptei secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico - Economic în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, care avea în coordonare activitatea Companiei Naţionale „Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Bucureşti” SA Otopeni, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, iar Adrian Ionescu, la data faptei director general adjunct al Direcţiei de Coordonare şi Monitorizare Autostrăzi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România SA şi fost consilier al ministrului Transporturilor, a fost trimis în judecată pentru complicitate la luare de mită.

loading...

4 comentarii

Greu ..sa fim serioși ! 07:25:06 / 09 Ianuarie 2018
Greu e mălin BoT !

Gura mami lui de BASIST împuțit FASCIST... La PUSCARIEEEEEE cu BOT..... Niță.Astfel de jigodii nu trebuie sa stea intre oameni !

Normală reacția Telegraf... 07:32:50 / 09 Ianuarie 2018
PAM PAM..

După ce DNA și SRI ii urmăresc pe cei din PSD și ALDE precum hoți de cai a venit rândul și CIUMEI PORTOCALI PDL PNL sa treacă pe la mititica !.Păcat că asta e un "greu" mic pe lângă mafioți că BLAGA ORBAN și COMp ...de hoți jigodii și kurve (zdrențe)... PAM PAM....PS : DNA și SRI se face că face justiție !. Acum când PLAGIATOAREA 4% e pe FĂRAȘ !

NEFTALI 14:24:50 / 10 Ianuarie 2018
Cautam persoane

Cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa cistige RON ( lei noi ) lunar1500.Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor.Ne gasiti la adresa de email : atingerea12@gmail.com

zara 12:45:12 / 11 Ianuarie 2018
SA NE KKM PE EL

UN GREU UN FOST PNL-IST UN NEICA NIMENI. DACA FACEM UN EFORT DE GINDIREA ACESTA CA MULTI ALTI IS PDL-ISTI IROLATI MAI NOU IN MARELEELELELE PNL.DECI POSIBIL SA FIE GREU IN IDIOTENIE SI OPRTUNISM.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2188 secunde