Vezi ce jandarmi constănțeni au fost avansați în grad!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vezi ce jandarmi constănțeni au fost avansați în grad!

Eveniment 01 August 2016 / 14:46 3962 accesări

Nu vor uita prea curând data de 1 august. Ultima lună a verii a început în cel mai frumos mod pentru zeci de militari constănțeni. Luni, patru ofiţeri şi 55 subofiţeri ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) „Mihail Kogălniceanu” Constanţa şi un alt ofiţer, dar și 14 subofiţeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile (GJM) „Tomis” Constanţa au fost înaintaţi în grad. Festivităţile s-au desfășurat la sediile celor două unităţi.

„A fost vorba despre o înaintare în grad la termen! În ficare an, la data de 1 august are loc această ceremonie. Este un moment deosebit pentru noi toți cei care arătăm respect pentru instituție și uniformă", a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța.

La IJJ, Eugen Radu Băjenaru a fost înaintat de la gradul de căpitan la cel de maior, iar Georgian Adelin Ungureanu a trecut de la gradul de sublocotenent la cel de locotenent. Jandarmeria constănțeană se poate mândri cu adevărate femei de carieră. Oana Simina Neacă și Ionela Păiușescu au fost și ele avansate în gradul de locotenent. Mirel Neagu a trecut de la gradul de plutonier adjutant la cel de plutonier adjutant şef, iar Rareș Câmpeanu, Adrian Donciu și Petcu Tanislav au fost avansați și au acum gradul de plutonier major. La Gruparea Mobilă, Ciprian Iliuță a devenit locotenent, în vreme ce Ion Daniel Ureche a trecut la gradul de plutonier adjutant şef, iar Mihai Cârciumaru, Florin Răchitosu și Stere Sponte au acum gradul de plutonier major. De la sergent major la plutonier au trecut Florin Marian Copacea, Mugurel Damian și Marian Moisoiu.

Taguri articol


12