Vezi filme de Oscar în Piața Ovidiu și pe Faleza Cazino! Intrarea, liberă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vezi filme de Oscar în Piața Ovidiu și pe Faleza Cazino! Intrarea, liberă!
Cultură 09 August 2017 / 13:43 1942 accesări 0 comentarii

Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța găzduiesc între 25 iulie - 13 august caravana Filme de Oscar. 18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran. Intrarea este liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Iubitorii celei de-a șaptea arte au posibilitatea să urmărească, în ultima săptămână de proiecții, de astăzi, 9 august, și până duminică, în Piața Ovidiu din Constanța, capodopere ale cinematografiei universale,ce vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 metri pătraţi și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

Programul este următorul:

9 august (ora 21:15) – „Cu orice preț”, în regia lui David Mackenzie cu 4 nominalizări la Oscar, 3 nominalizări la Globurile de Aur, în competiția Un certain regard la Cannes 2016 ne spune povestea a doi frați din Texas, Toby (Chris Pine), și Tanner (Ben Foster), care se reunesc după ani la rând în care drumurile li s-au despărțit, pentru a jefui filiale ale băncii care amenință cu executarea silită afacerea familiei lor.

9 august (ora 23:00) – „Moonlight”, câștigătorul premiului Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun actor într-un rol secundar și al Globului de Aur pentru Cel mai bun film urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume.

10 august – „There will be blood”, regizat de Paul Thomas Anderson, cu două premii și șase nominalizări laOscar, un premiu și o nominalizare la Globurile de Aur, două premii și o nominalizare la Berlinale.

Sinopsis:O poveste de proporții epice despre familie, credință, putere și petrol, Va curge sânge! este un film derulat la frontiera necruțătoare a Californiei de început de secol, în contextul boom-ului explorărilor petroliere. Povestea urmărește ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluând dintr-un miner amărât, care își crește singur fiul, într-un mare magnat al țițeiului.

11 august – „Tăcerea mieilor”, în regia lui Jonathan Demme, câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film în 1991 și distins nu nu mai puțin de încă 53 de premii.

Sinopsis: Filmul are în centru relația dintre un agent FBI Clarice Starling și un geniu criminal, Hannibal Lecter. După o serie de crime și răpiri, agenta FBI se vede nevoită să apeleze la serviciile fostului psiholog, pentru a o putea salva pe femeia rapită, dar pentru asta trebuie să-i câștige întâi increderea.

12 august – „La La Land”, în regia lui Damien Chazelle, este câștigător a șase premii Oscar și a șapte Globuri de Aur. Sinopsis: Filmul urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.

13 august – „Talentatul domn Ripley”, regizat de Anthony Minghella, cu cinci nominalizărila Oscar, cinci nominalizărila Globurile de Aur și o nominalizare la Berlinale.

Sinopsis: Suntem în anii 50. Tom Ripley este un băiat sărac ce împrumută o jachetă cu emblema universității Princeton, pentru a cânta la o petrecere selectă. El pretinde că îl cunoaște pe unul dintre bogații studenti de la Princeton, un rebel ce trăiește în Italia și refuză să se întoarcă acasă. Tatăl lui este dispus să îi ofere lui Tom 1,000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasă. Iar Tom este mai mult decât dispus să o facă.

Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor avea parte de un atelier de reciclare creativă pentru copii pe 9 august, de la ora 18:00 și spectacole de percuție cu Barbarossa Samba Group pe 11 și 12 august, de la ora 20:45.

Detalii despre filme și program găsiți pe site-ul www.filmedeoscar.ro. Teaserul video al evenimentului: http://bit.ly/2uv1A1E.

Caravana Metropolis - Cinema în Aer Liber este organizat de Asociația Culturală Metropolis, finanțat de municipiul Constanța.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3193 secunde