Victoria Cumpăna va evolua în turul al treilea al Cupei României la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Victoria Cumpăna va evolua în turul al treilea al Cupei României la fotbal
Sport 16 August 2019 / 03:49 613 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Club Sportiv Victoria Cumpana

Sursa foto: Facebook Club Sportiv Victoria Cumpana

Echipa Victoria Cumpăna (Liga a IV-a din judeţul Constanţa) a obţinut o spectaculoasă calificare, miercuri seară, în turul al treilea al Cupei României la fotbal, ediţia 2019-2020. Pe stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna, jucătorii pregătiţi de Vasilică Cristocea şi Petru Bratanovici s-au impus cu scorul de 3-0 (Ionuţ Gheorghe 30, 68, Cătălin Mazilu 45-pen.) în partida cu Pescăruşul Sarichioi (Liga a IV-a din judeţul Tulcea), din al doilea tur al fazei naţionale a Cupei României la fotbal.

Au evoluat pentru Victoria Cumpăna: Cranţă - E. Năstase Edy (cpt.), Vintilă, Ţeican Sorin, I. Coman, Scarlat, Cristocea, Ivanov, I. Gheorghe, Mazilu, Aluaş; au mai jucat în repriza a doua: M. Cristea, A. Dragomir şi A. Luca.Partidele din faza a treia a competiţieise vor disputa la 28 august.

Clubul din Cumpăna a mai anunţat pe pagina oficială de Facebook faptul că, în pauza meciului, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a premiat doua sportive de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna - secţia de lupte (antrenor Georges Papazu), medaliate la Campionatul Naţional de lupte pe plaja desfăşurat în perioada 4-7 iulie, la 2 Mai: Bianca Iancău - vice-campioană naţională la categoria 35 kg şi Gabriela Prodan -vice-campioană naţională Under 13 şi medalie de bronz Under 15 la categoria 40 kg.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde