Victorie pentru FC Viitorul U17 în primul meci la „Saudi Leaders Cup”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Victorie pentru FC Viitorul U17 în primul meci la „Saudi Leaders Cup”
Sport 20 Ianuarie 2020 / 08:56 500 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.academiahagi.ro

Sursa foto: www.academiahagi.ro

FC Viitorul U17 a pornit cu dreptul la turneul „Saudi Leaders Cup”, învingând, duminică seară, cu scorul de 3-1 (Dan Sîrbu 45, 51, Rareș Burnete 80+2 / Vladislov Kholmanskikh 16), pe Zenit St. Petersburg U17.

„Sosiți în dimineața partidei la Riad din cauza unor probleme întâmpinate pe drum, constănțenii au întâlnit pe rușii de la Zenit St. Petersburg, care ajunseseră în capitala Arabiei Saudite cu două zile înaintea startului competiției. FC Viitorul U17 nu a putut să folosească echipamentul tradițional în primul meci de la Saudi Leaders Cup U17. Majoritatea bagajelor membrilor delegației constănțene s-au pierdut pe ruta București - Atena - Jeddah - Riad, astfel că la ora jocului cu Zenit St. Petersburg fotbaliștii noștri au fost nevoiți să evolueze în echipamentul de încălzire și cu șorturi și jambiere care au fost achiziționate chiar înaintea partidei. Cu toate eforturile depuse de organizatori, până duminică seară bagajele constănțenilor nu fuseseră recuperate”, a notat site-ul www.academiahagi.ro.

Prima fază mai periculoasă de poartă a coincis cu golul rușilor, Vladislov Kholmanskikh punctând în poarta constănțeană după ce l-a depășit și pe Trandafir, 0-1. Viitorul U17 nu a acuzat șocul și a luat cu asalt poarta lui Korolev. Mai întâi Mălăele (min.20) a șutat de la marginea careului și Korolev a reținut, iar mai apoi (min.32) centralul partidei nu a acordat penalty pentru Viitorul la hențul clar în propriul careu al lui Murzakov. În min.33 Zenit a rămas în zece jucători după ce Murzakov l-a faultat dur pe Tănasă. Până la pauză jucătorii pregătiți de Constantin Fălină și Ștefan Sandu au mai irosit două șanse importante prin Andronache (min.35, călcâi spectaculos pe lângă poartă) și Bodișteanu (min.38, ratare în situație de unu la unu cu portarul rușilor!).

La cinci minute de la reluare FC Viitorul U17 a reșit egalarea prin Dan Sîrbu, care a luat pe cont propriu o acțiune personală și a încheiat-o cu un șut în forță, ce l-a lăsat fără replică pe Korolev, 1-1. În min.51 Bodișteanu a executat o lovitură de colț, iar Dan Sîrbu a preluat impecabil pe piept și a înscris cu un șut plasat la colțul lung, 2-1. Finalul a aparținut tot jucătorilor noștri, care au mai irosit două ocazii mari prin Mălăele (min.55, șut din afara careului respins în corner de portar) și Bodișteanu (min.77, șut din poziție ideală respins cu capul de un adversar) înainte ca Rareș Burnete să închidă tabela în min.80+2: intrat în repriza secundă, Burnete a driblat un apărător și portarul înainte de a puncta din centrul careului, 3-1.

Au evoluat următoarele formații - FC Viitorul U17 (antrenori Constantin Fălină, Ștefan Sandu): Trandafir - Oroian, Dănuleasa, Sîrbu, Lazăr - Iorga, Popescu, Mălăele - Tănasă, Bodișteanu, Andronache. Au mai jucat: Radaslavescu, Burnete, Mitulețu, Onuț, Cojocaru; Zenit St. Petersburg U17 (antrenor Igor Lebedev): Korolev - Chudetshii, Panteleichuk, Murzakov, Kovrizhnikov - Kuznetkov, Mikhailov, Kim - Mikhailovskii, Kholmanskikh, Khvastukhin. Au mai jucat: Vedernikov, Khailoev, Stoliarov, Pavlov, Komarov.

Marți, 21 ianuarie, FC Viitorul U17 va întâlni pe Al Hilal U17.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2914 secunde