Viitorul are reprezentanţi şi în echipa ideală a etapei a şasea din play-off şi play-out

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Viitorul are reprezentanţi şi în echipa ideală a etapei a şasea din play-off şi play-out
Sport 23 Aprilie 2019 / 11:44 1420 accesări 0 comentarii
Gheorghe Hagi a fost ales, din nou, antrenorul etapei

Gheorghe Hagi a fost ales, din nou, antrenorul etapei

În urma evoluţiilor din partida FC Viitorul Constanța - FCSB, scor 1-1 (I. Hagi 81 / Gnohere 68), din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1 Betano la fotbal, formaţia constănţeană are doi jucători în echipa ideală, Ianis Hagi și Radu Boboc, iar Gheorghe Hagi a fost ales, din nou, cel mai bun antrenor al etapei.

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a caracterizat astfel modul în care au jucat fotbaliştii Viitorului: Radu Boboc (19 ani, 20 jocuri) - Introducerea sa pe teren în partea secundă s-a dovedit a fi o mutare foarte bună făcută de antrenorul Hagi, deoarece a contribuit cu pasă decisivă la golul reuşit de dobrogeni; Ianis Hagi (20 de ani / 27 jocuri) - O nouă evoluţie consistentă pentru decarul dobrogenilor, care a reuşit al 10-lea gol din ediţia curentă, ajungând la 20 de reuşite în 80 de jocuri pe prima scenă din România. Prinde pentru a treia oară echipa etapei în play-off.

În privinţa managerului tehnic al echipei constănţene Gheorghe Hagi, site-ul oficial al LPF a menţionat: „Elevii lui Hagi merg mai departe cu seria excelentă din această primăvară şi continuă să spere la un loc pe podium. Nu întâmplător, Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol pe meci din play-off (11)”.

Echipa ideală a etapei a şasea din play-off şi play-out se prezintă astfel: Cătălin Straton (Dunărea Călăraşi) - Ivan Martic (U. Craiova), Bogdan Planic (FCSB), Radu Boboc (FC Viitorul) - Ricardinho Varzim (FC Voluntari), Mamoutou N’Diaye (Dinamo Bucureşti), Marian Cristescu (Concordia Chiajna), Ianis Hagi (FC Viitorul) - George Ţucudean (CFR Cluj), Valentin Mihăilă (U. Craiova), Harlem Gnohere (FCSB).

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2148 secunde