21 de meciuri se vor disputa în acest weekend la Trofeul „Telegraf“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A 26-a ediție a turneului începe în forță 21 de meciuri se vor disputa în acest weekend la Trofeul „Telegraf“
Sport 27 Ianuarie 2017 / 11:10 6436 accesări 15 comentarii
Echipele participante sunt pregătite pentru startul turneului

Echipele participante sunt pregătite pentru startul turneului

Pentru suporterii constănțeni care așteaptă în fiecare început de an partidele din cadrul Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, așteptarea a luat sfârșit. A 26-a ediție va începe sâmbătă, la ora 14.30, în Sala Sporturilor din Constanța, prima zi a a actualei ediții programând zece întâlniri atractive, cele mai interesante fiind, la prima vedere, Telegraf - ASC Săgeata Stejaru, din turneul „ultra old-boys” - jucători cu vârsta peste 45 de ani (au drept de joc numai cei născuți până la data de 31 decembrie 1972) -, precum și confruntările VDT Construct - Chimpex, NGM Inter Năvodari - Macedonia Ovidiu, CS Eforie - CS Agigea și Cariocas Constanţa - Voinţa Valu lui Traian, din turneul principal - jucători cu vârsta peste 35 de ani (au drept de joc numai cei născuţi până la data de 31 decembrie 1982).

Duminică, începând cu ora 13.00, vor avea loc încă 11 meciuri, în prim plan fiind duelurile Oportun Mangalia - CS Eforie, FC Constanţa - NGM Inter Năvodari, Municipal Constanţa - Cariocas Constanţa și Telegraf - ASC Săgeata Stejaru, din turneul principal, precum și disputa Municipal Constanţa - ASC Săgeata Stejaru, din turneul „ultra old-boys”.

Reprezentanții echipelor participante trebuie să înmâneze organizatorilor, înaintea primului joc pe care echipa îl va susține tabelul cuprinzând numele jucătorilor din lot și copii după un act de identitate. De asemenea, atragem atenția că accesul în Sala Sporturilor cu băuturi alcoolice este strict interzis.

Turneul este organizat de cotidianul „Telegraf” și Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Din acest an nu vor mai putea evolua la Trofeul „Telegraf”jucători cu vârsta sub 35 de ani, iar cei peste 35 de ani, în turneul principal, nu pot fi legitimați în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a de fotbal, în campionatele de fotbal din străinătate (primele trei eşaloane), precum şi în Campionatul Naţional de fotbal în sală (Liga 1 şi Liga a 2-a), sau care au jucat în aceste campionate în anul 2016.

PROGRAMUL PARTIDELOR DIN WEEKEND DE LA TROFEUL „TELEGRAF”

Sâmbătă, 28 ianuarie

14.30: Telegraf - ASC Săgeata Stejaru (Gr. F)

15.15: VDT Construct - Chimpex (Gr. A)

16.00: NGM Inter Năvodari - Macedonia Ovidiu (Gr. D)

16.45: Vertiroll Constanţa - Victoria Cumpăna (Gr. B)

17.30: CS Eforie - CS Agigea (Gr. E)

18.15: Cariocas Constanţa - Voinţa Valu lui Traian (Gr. C)

19.00: CS Mihail Kogălniceanu - Vertiroll Vulturii Cazino (Gr. F)

19.45: Spada Oportun - Socep Constanţa (Gr. G)

20.30: Tistimelu - CFR (Gr. C)

21.15: Liga Ofiţerilor - Sian Image (Gr. C)

Duminică, 29 ianuarie

13.00: Oportun Mangalia - CS Eforie (Gr. E)

13.45: FC Amicii Constanţa - FC Năvodari (Gr. D)

14.30: Ancora Mangalia - SSC Farul Constanţa (Gr. A)

15.15: Săgeata Stejaru - Vertiroll Constanţa (Gr. B)

16.00: Farul Tuzla - Olimpia Apă Canal Constanţa (Gr. E)

16.45: Săgeata Stejaru - Spada Oportun (Gr. G)

17.30: FC Constanţa - NGM Inter Năvodari (Gr. D)

18.15: Municipal Constanţa - Cariocas Constanţa (Gr. C)

19.00: Municipal Constanţa - ASC Săgeata Stejaru (Gr. F)

19.45: Telegraf - ASC Săgeata Stejaru (Gr. A)

20.30: Victoria Mihai Viteazu - Athletic Club 1973 Constanța (Gr. B)

COMPONENȚA GRUPELOR LA TROFEUL „TELEGRAF”, EDIȚIA A 26-A

TURNEUL PRINCIPAL (jucători cu vârsta peste 35 de ani)

GRUPA A

Telegraf

Ancora Mangalia

VDT Construct 2003 Constanța

Chimpex Constanța

SSC Farul Constanța

ASC Săgeata Stejaru

GRUPA B

Săgeata Stejaru

Vertiroll Constanța

Victoria Mihai Viteazu

Athletic Club 1973 Constanța

Victoria Cumpăna

GRUPA C

Municipal Constanța

AS Cariocas Constanța

Liga Ofițerilor Constanța

Sian Image Constanța

Voința Valu lui Traian

GRUPA D

FC Constanța

NGM Inter Năvodari

FC Amicii Constanța

FC Năvodari

Macedonia Ovidiu

GRUPA E

Oportun Mangalia

CS Eforie

Farul Tuzla

Olimpia Apă-Canal Constanța

CS Agigea

TURNEUL „ULTRA OLD-BOYS” (jucători cu vârsta peste 45 de ani)

GRUPA F

Municipal Constanța

ASC Săgeata Stejaru

CS Mihail Kogălniceanu

Vertiroll Vulturii Cazino Constanța

Telegraf

GRUPA G

Săgeata Stejaru

Spada-Oportun

Tistimelu

CFR Constanța

Socep Constanța

REGULAMENTUL EDIȚIEI DIN 2017

@ Trofeul „Telegraf“ la fotbal în sală este o competiţie particulară deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în zona Dobrogea.

@ Au drept de joc în turneul principal numai cei născuţi până la data de 31 decembrie 1982 (inclusiv). La turneu nu pot evolua jucătorii activi, care participă în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a de fotbal, în campionatele de fotbal din străinătate (primele trei eşaloane), precum şi în Campionatul Naţional de fotbal în sală (Liga 1 şi Liga a 2-a), sau care au jucat în aceste campionate în anul 2016.

@ În turneul „ultra” old-boys au drept de joc numai cei născuți până la data de 31 decembrie 1972 (inclusiv).

@ Angajaţii „Telegraf“ şi Neptun TV vor fi exceptaţi de la condiţiile de vârstă, dar nu pot evolua decât la echipa Telegraf.

@ Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală, cu următoarea excepţie: faulturile nu se contabilizează. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei, se acceptă prevederile din acest regulament.

@ Terenul de joc are dimensiunile terenului de handbal, autul urmând a se executa cu piciorul.

@ Fiecare meci va avea două reprize a 20 de minute, cu pauză de 3 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 40 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute; dacă egalitatea persistă, se apelează la loviturile de departajare, câte 3 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.

@ Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar; lotul poate conţine maximum 20 de jucători, cu condiţia să fie anunţat până la primul joc pe o listă care să cuprindă: numele şi prenumele jucătorilor, anul naşterii şi semnătura fiecărui jucător, iar această listă să fie semnată şi parafată de un medic şi de reprezentantul echipei. Delegatul echipei va înmâna organizatorilor și copiile actelor de identitate ale jucătorilor înscriși pe tabel. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formaţie. Jucătorii sunt obligaţi să deţină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau paşaport), pentru a se putea rezolva imediat eventualele contestaţii. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa care va încălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.

@ Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 5 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partida următoare, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare.

@ Contestaţiile, însoţite de taxa de contestaţie, se pot depune după partidă, în cel mult 15 minute, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Contestaţia se face pe un singur jucător în parte.

@ Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei.

@ Câştigătoarea turneului principal va primi Trofeul “Telegraf”, care este transmisibil.

@ Achitarea taxei de înscriere în competiţie înseamnă acordul necondiţionat cu regulamentul prezentat anterior.

Citește și:

Spectacolul poate începe la Trofeul „Telegraf”

Grupe echilibrate la Trofeul „Telegraf”

Emoții la tragerea la sorți la Trofeul „Telegraf“

Istoria participărilor la Trofeul „Telegraf“

Loading...

15 comentarii

SPONSOR TEHNIC 14:18:27 / 27 Ianuarie 2017
Importator Echipament Sportiv

Sponsorul tehnic al echipei Telegraf și al turneului este firma de echipament sportiv SC Evelyn Sport SRL (contact: 0727.056.562 - Cristian Daniel), unde puteți găsi produse ale renumitelor firme „Macron” - „Legea” și „Givova”. În magazinul aflat în incinta stadionului „Farul”, la intrarea de la vestiare - etaj 1, puteți găsi echipamente (șort + tricou) la prețuri începând de la 50 de lei, având o gamă diversificată de modele, culori și mărimi. Realizăm și imprimări profesionale la cel mai mic preț. Termen de execuție: în 3-4 ore sau în maximum 24 ore, în funcție de complexitatea imprimării! Ne puteți vedea pe facebook: Magazin Echipament Sportiv / Constanta sau pe site-ul: www.echipament-sportiv-ieftin.ro. Firma noastră este și sponsorul tehnic al formației SSC Farul Constanța.

Cristian 16:17:58 / 28 Ianuarie 2017
Facebook

Buna ziua. O sugestie as avea si eu avand in vedere interesul crescut pentru aceasta competiție, o pagina de facebook. Acolo se pot pune rezultatele live ,fotografii,etc.

Dumbo Jet 17:16:10 / 28 Ianuarie 2017
Nu Nu

Nu. Va rog fara Facebook. Chiar daca ar fi mai ok decat aici , nu . Pt ca prea te stie lumea si noi aici suntem nevoiti sa postam cu nume false din cauza smardoilor, tiganilor si resturora care ne ameninta daca nu zicem de bine de ei. nu la facebook, nu nu, nu vreau nu, nu!

TELEGRAF 17:32:38 / 28 Ianuarie 2017
REZULTATE

Telegraf - ASC Săgeata Stejaru 1-7 (1-1) VDT Construct - Chimpex 1-3 (0-0) NGM Inter Năvodari - Macedonia Ovidiu 4-5 (1-2)

TELEGRAF 18:49:55 / 28 Ianuarie 2017
REZULTATE

Vertiroll Constanţa - Victoria Cumpăna 3-2 (1-1) CS Eforie - CS Agigea 0-1 (0-0)

Guliu 18:55:10 / 28 Ianuarie 2017
Pt jimmy

Jimmy astept sa vii sa ma rogi sa nu te umilesc anul asta la telegraf ! O sa vezi ce echipa am si ce o sa patesti ! Ssc roagate sa primesti cate mai putine !!! Guliu este nasul vostru!

tudy 19:54:00 / 28 Ianuarie 2017
rezultate

ce a favut kogalniceanu cu cazino la old boys?

Guliu o suge 19:56:21 / 28 Ianuarie 2017
Tare de tot

Cine e ma Guliu ca m-ati tampit? ala urat batran asa? netuns si nebarbierit? sa moara fata mea daca l-am recunoscut jur. SSC o sa va distruga bai!

TELEGRAF 20:07:13 / 28 Ianuarie 2017
REZULTATE

Cariocas Constanţa - Voinţa Valu lui Traian 2-3 (1-2) CS Mihail Kogălniceanu - Vertiroll Vulturii Cazino 1-7 (0-3)

Mani 20:20:03 / 28 Ianuarie 2017
Chimpex

Felicitări băieților de la chinpex in frunte cu tase și Adi foamete..Bravo băieți...succes

Fan 21:52:18 / 28 Ianuarie 2017
Pentru organizatori-Componenta echipelor

Pe cand dati componenta echipelor?

TELEGRAF 22:06:59 / 28 Ianuarie 2017
PENTRU FAN

Loturile echipelor participante vor fi publicate marţi, 31 ianuarie.

TELEGRAF 22:08:27 / 28 Ianuarie 2017
REZULTATE

Spada Oportun - Socep Constanţa 4-1 (2-0) Tistimelu - CFR 3-13 (3-7)

Suporter 22:45:17 / 28 Ianuarie 2017
Rezultat

Rezultatul ultimului meci ?

TELEGRAF 23:03:44 / 28 Ianuarie 2017
REZULTAT

Liga Ofiţerilor - Sian Image 0-1 (0-1)

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2282 secunde