Accident grav cu autocar românesc în Ungaria! Mai multe persoane au murit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Accident grav cu autocar românesc în Ungaria! Mai multe persoane au murit!
Eveniment 15 Februarie 2017 / 10:02 2401 accesări 0 comentarii
Sursa foto: news.ro

Sursa foto: news.ro

Patru persoane au murit şi 17 au fost rănite, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc miercuri dimineaţă pe autostradă, în Ungaria, în apropierea vamei Nădlac. Persoanele care şi-au pierdut viaţa sunt un român, un bulgar şi doi turci, potrivit informaţiilor transmise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Şase români au fost transportaţi la spitale. Un român a murit în urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeană din Ungaria, iar alţi şase români răniţi în accident au fost transportaţi la spitalele din Szeged şi Mako, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. "Conform informaţiilor preliminare comunicate de către autorităţile ungare de la faţa locului, printre persoanele decedate în urma accidentului se află şi un cetăţean român. Şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unităţile sanitare din Szeged şi Mako. Autorităţile ungare continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au confirmat identitatea tuturor persoanelor implicate în accident", se arată în comunicatul transmis de Ministerul Afacerilor Externe. Consulul general al României la Szeged s-a deplasat la locul accidentului şi s-a aflat în legătură permanentă cu reprezentanţii poliţiei ungare şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care au participat la intervenţie.

VAMA NĂDLAC II A FOST REDESCHISĂ DUPĂ OPT ORE

Vama Nădlac II, închisă la ora 10.00 la cererea autorităţilor ungare, în urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeană din Ungaria, a fost redeschisă în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în ţară. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat că Vama Nădlac II a fost redeschisă în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în ţară. Circulaţia prin Vama Nădlac II a fost deviată prin Vama Nădlac I, în jurul orei 10.00, la cererea autorităţilor ungare, întrucât autostrada era blocată din cauza accidentului cumplit petrecut acolo.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2664 secunde