Adrian Ungur s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Santa Margherita

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Adrian Ungur s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Santa Margherita

22 Martie 2017 / 17:40 349 accesări

Jucătorul român de tenis Adrian Ungur, locul 316 în clasamentul ATP, a câştigat, miercuri, scor 6-3, 4-6, 6-0, meciul disputat cu Antonio Campo (Italia, 1231 WTA) în turul doi al turneului futures de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25,000 de dolari.

Partida dintre cei doi sportivi a durat o oră şi 52 de minute. Ungur a început bine primul set, cu break, însă a fost egalat imediat de adversar, la unu. Apoi, cei doi sportivi au mers cap la cap cu serviciul până în game-ul şapte, când sportivul român s-a impus pe serviciul lui Antonio Campo. Ungur şi-a făcut serviciul şi a continuat seria bună cu încă un break în ultimul game, iar setul a luat sfârşit, scor 6-3, în 34 de minute.

Actul secund i-a revenit tenismenului italian, chiar dacă echilibrul s-a rupt greu. Mai exact în game-ul şase, când Ungur a luat distanţă, 4-2. De atunci, însă, românul nu a mai câştigat niciun game, Campo având parte de o revenire spectaculoasă. În final, Antonio Campo şi-a trecut în cont setul doi, scor 6-4, în 51 de minute.

În decisiv, Adrian Ungur a avut o răbufnire de orgoliu şi l-a învins categoric pe adversar, scor 6-0, în doar 26 de minute. În sferturile de finală ale turneului de la Santa Margherita, Ungur îl va întâlni pe croatul Viktor Galovic, locul 537.12