Camion bulgăresc cu 39 de cadavre, descoperit în Anglia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Camion bulgăresc cu 39 de cadavre, descoperit în Anglia
Externe 23 Octombrie 2019 / 14:57 2304 accesări 0 comentarii

Cel puţin 39 de cadavre au fost descoperite în interiorul unui container transportat de un camion în comitatul britanic Essex. Cadavrele au fost descoperite în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României). Conducătorul camionului, în vârstă de 25 de ani, suspectat de uciderea celor 39 de persoane, a fost reţinut de către forţele de ordine. „Este un eveniment tragic, în cadrul căruia un număr însemnat de oameni şi-au pierdut vieţile. Anchetatorii noştri cercetează pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz”; „Ne aflăm în proces de identificare a victimelor implicate, proces care ar putea dura mult timp”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei din Essex, Andrew Mariner.

Conform primelor aprecieri, camionul provine din Bulgaria, şi a intrat sâmbătă pe teritoriul Marii Britanii, prin Holyhead, Ţara Galilor. Poliţia a izolat zona în care cadavrele au fost descoperite, iar accesul în parcul industrial este interzis.

Premierul britanic, Boris Johnson, şi-a manifestat îngrijorarea şi a transmis condoleanţe în legătură cu cele 39 de cadavre. „Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex”, a declarat Boris Johnson. „Primesc regulat actualizări din partea Ministerului de Interne şi voi lucra alături de Poliţia din Essex pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a informat liderul de la Londra. „Gândurile mele sunt alături de cei care şi-au pierdul vieţile şi de cei apropiaţi lor”, a transmis Johnson.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1592 secunde