Captură de heroină. Urma să se distribuie și în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Valoare pe piaţă - 1.500.000 de euro Captură de heroină. Urma să se distribuie și în Constanța
Eveniment 13 Octombrie 2019 / 14:24 1843 accesări 2 comentarii

În urma unei ample operațiuni desfășurată pe raza municipiului București și a județelor Constanța, Ialomița și Călărași, procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Centrală împreună ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează cercetări față de un cetățean român și trei din Republica Moldova, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că suspecții, membrii unui grup infracțional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroină) în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul - Chișinău, în vederea comercializării pe raza municipiului București și a județelor limitrofe.
În cauză au fost ridicate 20 de kilograme de heroină , valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.
În urma activităților desfășurate au fost ridicate și indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
DIICOT faceprecizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Loading...

2 comentarii

BRAVOOOO 12:24:59 / 14 Octombrie 2019
BRAVOOOO

ASTA NE MAI LIPSEA IN ROMANIA : DROGATII

Sumer 13:04:00 / 14 Octombrie 2019
Pt.BRAVOOOO

Drogati sunt mai demult in Romania, adevarata problema este ca numarul lor creste de la an la an din cauza Politistilor Romani care ori sunt mai prosti decat deleri si nu ii pot dibui ori isi iau si ei partea si treba merge cu unsa,dar cum in orasul Constanta mai toti amatori de droguri stiu unde se gaseste marfa mie imi e greu sa cred ca "ce stie tot satu nu stie barbatu".

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2216 secunde