Carantină de lux: bogaţii se izolează în staţiuni de cinci stele, apartamente pe plajă şi insule private

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Carantină de lux: bogaţii se izolează în staţiuni de cinci stele, apartamente pe plajă şi insule private
Externe 06 Aprilie 2020 / 14:01 1501 accesări
Carantină de lux

Carantină de lux

  • Pe măsură ce ţările de pe glob închid graniţele, suspendă zborurile internaţionale şi adoptă carantina obligatorie, majoritatea oamenilor se plimbă între sufragerie şi bucătărie.
  • Alţii se zbat să ajungă acasă.
  • Dar sunt şi câţiva oameni pe care criza i-a găsit în staţiuni şi în hoteluri de lux de pe întreaga planeta şi alţii care au intuit ce se va întâmpla cu mult timp înainte de pandemie şi care au apucat să se refugieze în vile şi hoteluri intime de cinci stele, departe de focarele de infecţie.
Pe măsură ce ţările de pe glob închid graniţele, suspendă zborurile internaţionale şi adoptă carantina obligatorie, majoritatea oamenilor se plimbă între sufragerie şi bucătărie. Alţii se zbat să ajungă acasă. Dar sunt şi câţiva oameni pe care criza i-a găsit în staţiuni şi în hoteluri de lux de pe întreaga planeta şi alţii care au intuit ce se va întâmpla cu mult timp înainte de pandemie şi care au apucat să se refugieze în vile şi hoteluri intime de cinci stele, departe de focarele de infecţie.

„Mulţi dintre oaspeţii noştri au ales să îşi extindă sejururile cu o săptămână, două săptămâni sau până la o notificare suplimentară”, spune Kevin Wendle, proprietarul Hotel Esencia din Riviera Maya, Mexic. Acum, explică el, călătorii care s-au ferit de aeroporturile aglomerate şi şi-au permis să rămână în vacanţă.

Cu doar 43 de camere repartizate pe 50 de acri, Hotel Esencia are reputaţia de ascunzătoare preferată de vedetele de la Hollywood. Acum, 30 dintre cei 35 de oaspeţi se află cazaţi la Hotel Esencia intenţionează să rămână acolo pe termen nelimitat, până la ridicarea restricţiilor. Hotelul, care în mod normal cere 1.000 $ pe noapte, oferă o reducere de 30%-40% celor care se îşi extind vacanţa.

Adriana Ching, o avocată de 34 de ani din New York, şi-a prelungit şederea după ce a văzut la televizor cât de gravă este situaţia la ea acasă. „Mai degrabă stau aici decât acasă, la New York”, spune ea. "Mă simt mai în siguranţă în acest paradis natural, departe de toate."

Şi omul de afaceri Ryan CooK a decis să rămână pe termen nelimitat alături de soţia sa şi de cei trei copii cu vârste de 11, 14 şi 16 ani, menţionând că şcoala a fost anulată şi că este capabil să îşi facă treaba de la distanţă: „Să mergem acum la aeroport ar fi o decizie emoţională şi iraţională. Ne simţim mai bine să nu călătorim acum."

Esencia nu este singurul hotel care se dublează ca refugiu coronavirus. Jumby Bay, o proprietate all inclusive de 40 de camere, pe o insulă privată, la două mile de coasta Antigua, a primit confirmări pentru multe prelungiri de vacanţă. „Clienţii vor să se ascundă de tot ce se întâmplă în lume”, spune proprietarul.Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1345 secunde