CS Năvodari pregătește returul DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CS Năvodari pregătește returul DNS la rugby

Sport 02 Februarie 2017 / 18:17 484 accesări
Jucătorii de la CS Năvodari au ca obiectiv câștigarea Diviziei Naționale de seniori

Jucătorii de la CS Năvodari au ca obiectiv câștigarea Diviziei Naționale de seniori

Echipa de rugby CS Năvodari și-a reluat pregătirile pentru returul din Divizia Națională de seniori pe 16 ianuarie 2017, sub comanda acelorași trei antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase. La antrenamente sunt prezenți toți jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului, cu excepția centrului Dumitru Papaiane. Acesta se afla la final de contract și a decis să semneze cu CSM București, formație care activează în SupeLiga Națională.

Pregătirile se desfășoară în localitate, primul meci din retur fiind programat pe 23 martie 2017, în deplasare, la Arad. Reamintim că echipa din Năvodari este campioana turului, cu 30 de puncte acumulate din 7 jocuri (6 victorii și o înfrângere, 19-20 la Petroșani). Urmează în clasamentul DNS Știința Petroșani 23p/7j, CSM Bucovina Suceava 23p/7j, RC Stejarul Buzău 18p/6j, RC Bârlad 16p/7j, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 9p/6j, RCM Galați 8p/7j și CS Mănăștur 3p/7j.

„Condițiile de antrenament au fost destul de dificile, ținând cont de condițiile meteo, cu temperaturi scăzute, și de terenurile acoperite cu zăpadă. În prima săptămână a fost doar readaptarea la efort, cu antrenamente exclusiv fizice, iar începând cu a doua săptămână am crescut intensitatea ședințelor de pregătire. Avem un lot bun la dispoziție, alcătuit din 31 de jucători, care toți sunt apți pentru antrenamente. Cu ei vom evolua și în retur, nu cred că vom face vreun transfer, mai ales că taxele către federație sunt foarte mari în pauza dintre tur și retur. Din păcate, nu știm deocamdată când vom avea acces la un teren pe care să putem lucra cu balonul în condiții normale. Suntem în tratative pentru a fixa câteva meciuri de verificare, rămâne de văzut pe ce teren le vom putea juca”, a declarat antrenorul Virgil Năstase.

Citește și:

CS Năvodari este campioana turului în DNS la rugby

CS Năvodari încheie turul pe teren propriu, duminică

CS Năvodari s-a revanșat în fața Buzăului, după eșecul din Cupa României

CS Năvodari evoluează la Buzău în DNS la rugby

Victorie cu punct-bonus pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur12
Pagina a fost generata in 0.1777 secunde