Cum poate o agenție de video marketing să îți influențeze cifra de afaceri?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum poate o agenție de video marketing să îți influențeze cifra de afaceri?
Tehnologie 22 Septembrie 2020 / 15:44 228 accesări

Cu toate că anul 2020 s-a arătat a fi plin de surprize, nu întotdeauna plăcute, multe business-uri online au realizat un profit bun, care a întrecut așteptările de la începutul pandemiei. Desigur, o bună parte dintre acești comercianți au făcut apel la specialiști în marketing online, care le-au asigurat vizibilitatea chiar și în această perioadă tumultoasă.

Dintre tacticile folosite, probabil că cele mai eficiente au fost cele implementate de o agenție de video marketing. Acest lucru nu ar trebui să ne mire, totuși, deoarece se preconizează că, până la finele anului, 82% din traficul online al consumatorilor va fi în format video.

Vestea nu ar trebui să surprindă nicio agenție de video marketing profesionistă, ai căror specialiști știu că formatul video se bucură atât de susținerea utilizatorilor, cât și de cea a giganților precum Facebook și Google. De asemenea, an de an, apar noi aplicații mobile orientate către video, precum TikTok.

Prin urmare, dacă deții o companie online și vrei să ai parte de beneficiile aduse de clip-uri, alege o agentie video marketing! Iată cum te poate ajuta aceasta să îți crești cifra de afaceri:

Obții valoarea maximă de pe urma unui video

Având în vedere toate mediile de diseminare a informației, precum și trendurile schimbătoare de la o zi la alta, este important ca atât companiile, cât și agențiile de video marketing să obțină valoarea maximă de la un material video. Acest lucru înseamnă că, după înregistrarea unui material video de dimensiuni mari, acesta poate fi decupat pentru obținerea ad-urilor scurte, pentru Instagram Stories, pentru materiale de promovare pentru Facebook și multe altele!

Video Ads foarte scurte

Să recunoaștem, nimeni nu mai dorește să vadă pe internet reclame lungi ca la televizor. Prin urmare, mulți giganți media s-au orientat către promovarea video ads-urilor scurte, de doar câteva secunde, care sumarizează calitățile produsului sau serviciului oferit. Caută o agenție video marketing, precum videomaniax.ro, care te va ajuta să creezi rapid acest tip de clipuri, optimizate, desigur, pentru toate platformele media actuale.

Conținut video aprofundat

Spre deosebire de ads-urile scurte, această tactică presupune prezența conținutului video care tratează în detaliu un subiect. Scopul content marketingului este să aducă informații prețioase, prezentate atractiv, unei audiențe targetate, prin care să integreze organic mesajul și, implicit, brandul.

Acesta este și motivul pentru care utilizatorii doresc să vizioneze un video de 5 minute sau chiar mai lung, chiar dacă în esență este tot o reclamă. În țara noastră, multe agenții de video marketing colaborează îndeaproape cu influenceri pentru diverse video-uri de “unboxing”, recenzii și multe altele.

Crearea de video-uri optimizate SEO

De la introducerea preview-urilor video la rezultatele căutărilor pe Google, optimizarea SEO a video-urilor a devenit și mai importantă. Astfel, atunci când un utilizator efectuează o căutare, în partea de sus a paginii cu rezultate îi vor fi afișate și preview-uri video care rulează deja, atrăgând rapid atenția.

Video-uri în formate speciale

Creșterea în popularitate a platformelor și a aplicațiilor de social media a introdus pe piață și noi formate video. Spre exemplu, clipurile verticale, popularizate de fostul Snapchat și preluate de Instagram au ajuns să fie integrate și de către alți giganți media, precum YouTube sau Facebook. Cât de important este acest feature pentru business-ul tău? Vorbește cu o agenție de video marketing profesionistă, care îți poate oferi mai multe detalii!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.11 secunde