Curtea de Apel SUA respinge apelul lui Trump pentru cursa din Pennsylvania

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Curtea de Apel SUA respinge apelul lui Trump pentru cursa din Pennsylvania

Politică 27 Noiembrie 2020 / 21:19 1064 accesări
Sursa foto : Patrick Semansky/Associated Press

Sursa foto : Patrick Semansky/Associated Press

Echipa juridică a președintelui Donald Trump a suferit încă o înfrângere în instanță vineri, întrucât o curte de apel federală din Philadelphia a respins ultimul efort de a contesta rezultatele alegerilor statului.
Avocații lui Trump s-au jurat să apeleze la Curtea Supremă, în ciuda aprecierii judecătorului potrivit căreia „pretențiile campaniei nu au niciun merit”.

„Alegerile libere și corecte sunt esența democrației noastre. Acuzările de nedreptate sunt grave. Dar numirea nedreaptă a alegerilor nu face acest lucru. Taxele necesită acuzații specifice și apoi dovezi. Nu avem nici unul aici ”, a scris judecătorul Stephanos Bibas pentru completul de trei judecători.

Cazul fusese argumentat săptămâna trecută într-o instanță inferioară de avocatul Trump, Rudy Giuliani, care a insistat în cinci ore de argumente orale că alegerile prezidențiale din 2020 au fost afectate de fraude pe scară largă în Pennsylvania. Cu toate acestea, Giuliani nu a reușit să ofere nicio dovadă tangibilă în acest sens în instanță.

Judecătorul de district american Matthew Brann a spus că plângerea campaniei, „ca și Monstrul lui Frankenstein, a fost cusută la întâmplare” și i-a refuzat lui Giuliani dreptul de a o modifica pentru a doua oară.

Sursa : LA Times

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1263 secunde