Detoxifierea organismului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Detoxifierea organismului

Sănătate 31 Martie 2010 / 00:00 810 accesări

Lămâile, usturoiul, ceaiul verde, susanul şi varza, sunt doar câteva dintre alimentele care ajută organismul să se detoxifice. Legumele verzi cu frunze, indiferent în ce mod sunt consumate, ajută, graţie clorofilei, la eliminarea toxinelor. De asemenea, acestea protejeaza ficatul şi menţin inima sănătoasă. Limonada este ideală pentru a face ca fluidele să circule prin organism. Bogată în Vitamina C, cea mai importantă în procesul de detoxifiere, limonada ajută transformarea toxinelor în lichid ce poate fi eliminat. Bonus, tot lămâia, la fel ca toate citricele, prevenie astmul. Usturoiul trebuie adăugat la orice, în salate, sosuri. Nutriţioniştii spun că în afară de beneficiile sale cardiovasculare, el activează nişte enzime ale ficatului, ajutând la eliminarea elementelor nocive. Ceaiul verde este bogat în antioxidanţi, el reprezentând modul ideal de a adăuga fluide în sistem. Mugurii de brocoli conţin de 20 până la 50 de ori mai mulţi agenţi care luptă cu cancerul şi stimulează acţiunea enzimelor comparativ cu leguma adultă. Fructele sunt bogate în Vitamina C, fibră, fluide bogate în nutrienţi şi tot felul de antioxidanţi, acestea îşi fac treaba, ajutându-se pe multe alte fronturi.



Ştiri recomandate

12