FC Farul încurajează copiii și adolescenții să facă mișcare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

FC Farul încurajează copiii și adolescenții să facă mișcare

Sport 11 Octombrie 2020 / 18:00 889 accesări
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat, duminică, organizarea unei acţiuni sportive pe terenul sintetic al complexului sportiv din strada Primăverii. Luni, de la ora 18.30, o echipă formată din mai mulți adolescenți care au fost amendați de reprezentanții forțelor de ordine pentru că făceau sport în curtea Școlii Generale Nr.29 „Mihai Viteazul” din Constanța va întâlni o formaţie alcătuită din membrii conducerii clubului constănţean, ai staffului tehnic și antrenori din cadrul Centrului de copii și juniori al FC Farul.

„Ne-am propus mereu să încurajăm copiii și adolescenții să facă mișcare, iar mărturie stau cei peste 400 de fotbaliști legitimați la Centrul de copii și juniori al clubului nostru. Sportul, în general, și fotbalul, în special, reprezintă un mod sănătos de viață, de a petrece timpul în mod plăcut, de a crea legături de prietenie în societate, de a ne educa împreună. Și ce loc este mai potrivit să începem decât terenul din curtea școlii? Din păcate, în urmă cu două săptămâni, mai mulți adolescenți au fost amendați de reprezentanții forțelor de ordine tocmai pentru că făceau sport în curtea Școlii Generale numărul 29 „Mihai Viteazul” din Constanța.

Ca o reparație morală și o încurajare de a continua să facă sport, i-am invitat să joace fotbal alături de noi. Astfel, o echipă formată din acești adolescenți va disputa un meci amical cu o echipă alcătuită din membrii conducerii clubului nostru, ai staffului tehnic al echipei noastre și antrenori din cadrul Centrului de copii și juniori al FC Farul, printre care Ciprian Marica, Tiberiu Curt, Ianis Zicu, George Galamaz, Dorel Zaharia, Adrian Senin, Adrian Vlas, Cosmin Pașcovici și Cristi Șchiopu. Acțiunea are loc luni, de la ora 18.30, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv din strada Primăverii”, informează www.fcfarulconstanta.ro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde