FC Viitorul - KAA Gent, meci european la Ovidiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Joi seară, de la ora 21.15

FC Viitorul - KAA Gent, meci european la Ovidiu

Sport 03 August 2016 / 16:27 819 accesări
Jucătorii Viitorului își doresc să obțină un succes de palmares în confruntarea cu Gent

Jucătorii Viitorului își doresc să obțină un succes de palmares în confruntarea cu Gent

Stadionul „Central” din cadrul bazei sportive a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu va găzdui joi seară, de la ora 21.15 (în direct la Digi Sport 1), întâlnirea retur dintre formațiile FC Viitorul și KAA Gent, din turul al treilea preliminar al UEFA Europa League. După severa înfrângere înregistrată în manșa tur, în urmă cu o săptămână, în Belgia, scor 0-5, echipa antrenată de Gheorghe Hagi păstrează doar șanse teoretice în lupta pentru obținerea calificării. Principala preocupare a formației constănțene va fi prestarea unui joc cât mai bun, în urma căruia Viitorul să obțină o victorie de palmares în confruntarea cu Gent, echipă care în sezonul trecut a evoluat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Chiar dacă ne doare, pentru că este o înfrângere la scor, o considerăm un test din care trebuie să învăţăm. Am vrut să jucăm ca să vedem unde suntem. Aşa cum a zis Cruyff, că pierzi cu 1-0 sau 5-0, tot o înfrângere este. Mai avem şi meciul de pe teren propriu, pe care încercăm să-l folosim tot ca pe o experienţă în creşterea noastră ca echipă. Băieţii mai tineri au trăit o experienţă unică, pe un stadion superb, împotriva unei echipe de Liga Campionilor, şi au văzut ce înseamnă viteza de joc, gândirea rapidă, aşa că au multe de învăţat. Ne pare rău că s-a întâmplat, dar asta este. Nu avem nimic altceva de făcut decât să muncim mai bine şi mai mult. Să devenim mai buni!”, spunea după înfrângerea de la Gent managerul tehnic al echipei constănțene, Gheorghe Hagi.

Formula probabilă de start a Viitorului: Rîmniceanu - Benzar (cpt.), Ţîru, Carp, Cr. Ganea - R. Marin, I. Filip, Purece - G. Iancu, A, Chiţu, Fl. Tănase.

Pentru partida de joi, oficialii clubului constănțean speră ca numărul spectatorilor din tribune să fie cât mare, mai ales că este primul meci european din istoria Viitorului pe teren propriu. Prețurile biletelor sunt 30 lei - la Tribuna I, 20 lei - la Tribuna a II-a și 10 - lei la Peluza I şi Peluza a II-a, acestea putând fi achiziționate și joi, începând cu ora 10.00, de la stadion. Pentru suporterii care nu au mijloace de transport personale, un autocar tip cursă specială îi va transporta pe aceștia de la Palatul Copiilor (Constanţa) la stadion, primul plecând la ora 19.30, iar ultimul la 20.15, returul fiind asigurat imediat după încheierea meciului.

Citești și:

Bilete la prețuri modice pentru FC Viitorul - KAA Gent

Greşeli grave de arbitraj în defavoarea Viitorului

Viitorul a pierdut, din nou, în faţa Stelei

Hagi priveşte spre viitor12