HC Dobrogea Sud reia pregătirile pentru viitorul sezon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

HC Dobrogea Sud reia pregătirile pentru viitorul sezon

Sport 15 Iulie 2019 / 13:18 916 accesări
Sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro

Vacanţa a luat sfârşit pentru componenţii echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, luni fiind programată reunirea lotului în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2019-2020. La prima întâlnire au fost prezenţi Laurențiu Toma, căpitanul echipei, Ionuţ Iancu, Ionuţ Nistor, Marius Mocanu, Sabin Ignat, Daniel Susanu, Vencel Csog, Dejan Malinovic, Zoran Nikolic şi Nebojsa Simovic, alături de noul antrenor secund George Buricea și președintele clubului, Ionuţ Rudi Stănescu.

„Am început oficial pregătirea pentru noul sezon. Am luat puțin pulsul echipei și mă bucur că băieții sunt sănătoși și optimiști. Vor urma antrenamentele, cantonamentul, meciurile amicale și competițiile. Avem o săptămână de pregătire în Constanța, la sală, stadion și sala de forță, apoi o săptămână de cantonament la Sfântu Gheorghe, unde vom avea și două meciuri amicale. Vor mai fi alte meciuri de verificare la București și apoi turneul de la Struga, din Macedonia. Până atunci așteptăm cu mare nerăbdare tragerea la sorți de mâine, pentru Cupa EHF, să vedem cu cine vom juca în primul tur. În funcție de asta vom stabili programul pentru sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

Portarul Karim Hendawy și interul stânga Yassin Omar sunt așteptați în cel mai scurt timp la Constanța, iar pivotul Nebojsa Simovic, internaționalul muntenegrean care a semnat un contract pe doi ani cu HC Dobrogea Sud, a făcut deja cunoștință cu noii coechipieri. „Am ales Constanța pentru că am auzit multe lucuri bune despre acest club. Vreau să joc în Europa și să fac un pas înainte în carieră. Sper să dau tot ce am mai bun pentru echipă și să jucăm la anul în Champions League!”, a spus Nebojsa Simovic.

Marți, de la ora 12.00, la sediul EHF din Viena, se va desfăşura tragerea la sorți pentru primele două tururi ale Cupei EHF. HC Dobrogea Sud Constanţa va evolua încă din primul tur, meciurile fiind programate la 31 august sau 1 septembrie - turul și 7 sau 8 septembrie - returul. Tot în weekendul 30-31 august, HC Dobrogea Sud ar trebui să debuteze în noul sezon al Ligii Naționale, în deplasare, cu HC Minaur Baia Mare, dar partida va fi, cu siguranță, reprogramată.12
Pagina a fost generata in 0.1927 secunde