Încă un bancomat aruncat în aer la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încă un bancomat aruncat în aer la Constanța

Eveniment 29 Noiembrie 2022 / 08:59 839 accesări

Bancomatul de la Pavilionul Expoziţional din Constanţa a fost aruncat în aer, în cursul nopţii de luni spre marţi, la puțin peste o săptămână după ce a fost jefuit singurul bancomat din localitatea Castelu, prin folosirea de explozibil.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că bancomatul amplasat la Pavilionul Expoziţional din Constanţa fusese spart, fiind aruncat în aer.

De data aceasta, suspecții au fost prinși imediat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, sprijiniți de colegii de la Direcția de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Române.

Suspecții au folosit explozibil pentru a încerca să jefuiască acest al doilea bancomat, cum au procedat și la Castelu, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie. Nu știau însă să erau supravegheați de oamenii legii, care aveau indicii privind identitatea acestora și erau pe urmele lor după primul jaf.

După ce au încercat să dea lovitura, suspecții au încercat să fugă. Au fost prinși în scurt timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Campusului Universității Ovidius.

Suspecții sunt o femeie de 55 de ani și un bărbat de 48 de ani, din județul Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1585 secunde