Încă un partener pentru Viitorul lui Gică Hagi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Încă un partener pentru Viitorul lui Gică Hagi

Sport 06 Octombrie 2019 / 01:14 1569 accesări
Managerul tehnic Gheorghe Hagi, preşedintele Gheorghe Popescu şi Sebastian Ring, directorul Help Net

Managerul tehnic Gheorghe Hagi, preşedintele Gheorghe Popescu şi Sebastian Ring, directorul Help Net

Înaintea partidei pe care FC Viitorul o va disputa duminică seară, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 12-a a Ligii 1 la fotbal, președintele clubului constănţean, Gheorghe Popescu, a prezentat sâmbătă un nou partener care intră în familia echipei constănțene. „Ne bucurăm pentru faptul că Help Net a ales să investească în Academia Hagi şi FC Viitorul şi să fie alături de noi în viitorul fotbalului românesc”, a spus Gică Popescu, parteneriatul fiind semnat pe o durată de trei ani.

Sebastian Ring, directorul Help Net, a explicat de ce s-a alăturat proiectului de la Academia Hagi şi Viitorul: „O mare plăcere să fiu alături de două legende, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu. Considerăm că avem aceeaşi filosofie, recunoaşterea valorilor, obligaţia de a oferi ceva comunităţii, iar Gheorghe Hagi şi FC Viitorul investesc în tineri şi oferă posibilitatea tinerilor să se afirme. Acest parteneriat oferă noi oportunităţi generaţiei tinere din Romania”.

„Le mulţumesc că au venit alături de noi. Avem nevoie de parteneri valoroşi, pentru a deveni mai puternici. Sperăm ca ambele părţi să fie mulţumite. Îmi doresc ca împreună să ne bucurăm de succes”, a declarat şi Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1669 secunde