Lector la UOC și cunoscut arbitru de baschet, decedat în accident auto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lector la UOC și cunoscut arbitru de baschet, decedat în accident auto
Eveniment 12 Septembrie 2019 / 16:34 3260 accesări 0 comentarii

Un cunoscut arbitru din Liga Naţională de Baschet a murit, joi, într-un accident rutier produs lângă orașul Ovidiu, în judeţul Constanţa. Maşina pe care o conducea acesta s-a izbit violent un stâlp de beton de pe marginea drumului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, accidentul s-a petrecut pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu.

„Astăzi (joi - n.r.), în jurul orei 11.10, un bărbat de 43 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localităţii Ovidiu, din direcţia Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar pe fondul neatenţiei în conducere ar fi pierdut controlul direcţiei de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton”, spun poliţiştii constănţeni. La faţa locului au ajuns imediat cadrele medicale de la SMURD, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ, timp de aproximativ 40 de minute, cât a durat intervenţia salvatorilor.

Victima, dr. Valentin Negrea, lector universitar în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța, era un cunoscut arbitru din Liga Naţională de Baschet, anunţul decesului său fiind postat şi pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Baschet.

„Federaţia Română de Baschet şi Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariţia fulgerătoare a arbitrului constănţean de Liga Naţională Valentin Negrea (44 ani). Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în postarea care a strâns sute de mesaje de condoleanţe.

In memoriam lect. univ. dr. Valentin Negrea

Un anunț similar a fost transmis și de către colectivul facultății în cadrul căreia preda: „Colectivul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța regretă profund trecerea la cele veșnice a domnului lect. univ. dr. Valentin Negrea, coordonator al programelor ID-IFR din cadrul FEFS și reputat arbitru în Liga Națională de Baschet. Domnul profesor Valentin Negrea va rămâne în inimile noastre ca un profesor pasionat, devotat studenților și profesiei de dascăl, prin participarea cu succes la diverse competiții naționale și regionale. Colegii și studenții care l-au cunoscut, l-au respectat și admirat îi vor păstra veșnica admirație și recunoștință. Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut profesorul Valentin Negrea pentru învățământul și sportul constănțean și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 565 accesări
Pagina a fost generata in 0.164 secunde