Meci decisiv pentru CSU Neptun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Liga Națională, play-out, etapa a 5-a: CSU NEPTUN CONSTANȚA - UNIREA SLOBOZIA

Meci decisiv pentru CSU Neptun

Sport 14 Mai 2015 / 00:00 768 accesări

Ajunsă pe loc retrogradant după eșecul de la Deva, CSU Neptun dispută azi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Constanța, un meci decisiv în lupta pentru menținerea pe prima scenă a handbalului feminin românesc, întâlnind pe Unirea Slobozia, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii Naționale. Formația pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan nu trece printr-un moment foarte bun, confruntându-se cu numeroase probleme medicale, astfel că antrenorii grupării de pe litoral nu au prea multe variante în privința alcătuirii echipei. În plus, există și teama că arbitrii ar putea să influențeze decisiv întâlnirea. „Nu mă aștept la nimic bun de la meciul cu Slobozia. În acest play-out, cu excepția meciului de la Vâlcea, nu am beneficiat de arbitraje normale”, a acuzat Crăciun. În sezonul regulat, cele două combatante și-au împărțit victoriile, CSU Neptun câștigând la Constanța, scor 21-19, în timp ce ialomițencele s-au impus în propriul fief, scor 22-17.

Tot azi sunt programate și celelalte meciuri din etapa a 5-a a play-out-ului: HCM Rm. Vâlcea - Mureșul Tg. Mureș și U. Cluj - Cetate Deva.

Clasament play-out: 1. Cetate Deva 27p, 2. Unirea Slobozia 25p (golaveraj: 361-341), 3. U. Cluj 25p (394-378), 4. HCM Rm. Vâlcea 23p, 5. CSU NEPTUN CONSTANŢA 22p, 6. Mureșul Tg. Mureş 0p.12