Mihai Tudose, contrat dur de colegii de partid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mihai Tudose, contrat dur de colegii de partid
Politică 12 Octombrie 2017 / 17:16 270 accesări 1 comentariu
Liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae: „Nu trebuie să formăm Guvernul după ce spun cei de la Bruxelles“

Liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae: „Nu trebuie să formăm Guvernul după ce spun cei de la Bruxelles“

Planul premierului Mihai Tudose de a le elimina pe Sevil Shhaideh (vicepremier) și Rovana Plumb (ministru delegat pentru Fonduri Europene), i-a înfuriat pe unii dintre social democrați. Liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae, nu crede că prezenţa Rovanei Plumb şi al lui Sevil Shhaideh în Guvern afectează în vreun fel imaginea României, aşa cum a afirmat premierul. „Tudose are deplină libertate în a propune structurii de conducere orice fel de modificări în echipa guvernamentală pentru că e conducătorul echipei guvernamentale. Cazurile se discută individual, se analizează separat prestația fiecărui ministru”, a spus Nicolae la Digi24. Premierul Mihai Tudose spunea, miercuri, că există o problemă de percepție în ceea ce-i privește pe miniștrii cu probleme în justiție.

1 comentariu

# scârbă .. 19:41:09 / 12 Octombrie 2017
SISTEMUL TICĂLOȘIT MAFIOT PNL CIUMA GALBENĂ

Mare nedreptate i-aș făcut lui Liviu Dragnea când a fost condamnat nedrept la referendum ul care la demis pe dictatoru basescu.!..Fin "politician" basescu a înțeles că n Dragnea va avea un opozant al lui și la "ochit"cu acea condamnare cu suspendare pt a păcăli proști că acel referendum care la demis a fost...o lovitură de stat.Liviu trebuia să fie prim ministru și atunci nu ar mai fi existat aceste crize politice..Cei mai buni miniștri cele două doamne au DOSARE făcute la comanda DNA pt a abate atenția de la propriile probleme cu justiția.Cele supse de Gabriel Sandu și acum Dinu Pescariu ar TREBUI spuse într-o comisie de anchetă a Parlamentului pentru că nu mai am încredere în DNA..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2412 secunde