Telegraf Online - tag: mod de preparare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre mod de preparare

Un dulce și o tradiție! Mucenicii sunt ÎNTOTDEAUNA de post!
9 martie Un dulce și o tradiție! Mucenicii sunt ÎNTOTDEAUNA de post!

După ce a trecut 8 martie, Ziua Femeii, când toate femeile, mamele, reprezentantele sexului frumos, au primit cadouri și flori, acum este timpul ca ele să își răsfețe din nou familia, deoarece vine 9 martie, ziua când toți românii prepara rețete delicioase de mucenici. De 9 martie ...

0 comentarii
Clătite cu... salată?! La cină sau la micul dejun!
5 martie Clătite cu... salată?! La cină sau la micul dejun!

Suntem obișnuiți să servim clătitele la desert, umplute cu diverse gemuri sau cu ciocolată. În lume însă, clătitele sunt considerate aperitive, uneori chiar și fel principal de mâncare, în funcție de umplutură. Din această cauză au devenit populare în întreaga lume ...

0 comentarii
Papanași, rețetă tradițională cu smântână și dulceață... de casă, bineînțeles!
9 ianuarie Papanași, rețetă tradițională cu smântână și dulceață... de casă, bineînțeles!

Despre papanași, din dicționar: PAPANÁȘ, papanași, s. m. 1. Preparat culinar făcut din brânză de vacă, ouă și făină sau griș, fiert în apă sau prăjit în grăsime. 2. Plantă erbacee din familia leguminoaselor, cu frunzele compuse din trei foliole și cu flori mici, alburii sau ...

0 comentarii
Ouă umplute, pentru o masă festivă
3 decembrie 2018 Ouă umplute, pentru o masă festivă

Ouăle umplute sunt la mare căutare pentru a însoţi aperitivele de la o masă festivă. Sunt numai bune şi delicioase şi permit să fie ornate în fel şi chip. Totul ţine numai de imaginaţia voastră dacă le gătiţi pentru familie şi nu numai. Gata în: 1h Ingrediente - ...

0 comentarii
Rețetă de vară - Roșii umplute cu cuș-cuș
24 iulie 2018 Rețetă de vară - Roșii umplute cu cuș-cuș

Această rețetă de roșii umplute poate fi o gustare sănătoasă sau un aperitiv ușor, de vară, numai bun pentru deschis apetitul! Se pregătește foarte uşor, iar rezultatul este delicios! Ingrediente: – Patru roșii mari. – O cană şi jumătate supă de legume fierbinte, proaspăt ...

0 comentarii
Ceaiul care distruge celulele canceroase! Se prepară uşor
2 iulie 2018 Ceaiul care distruge celulele canceroase! Se prepară uşor

Potrivit mai multor specialişti, păpădia este una dintre plantele care luptă cu succes împotriva cancerului. Cercetări recente arată că păpădia ar distruge celulele canceroase în 48 de ore, fără a afecta şi celulele sănătoase. Tratamentul continuu cu rădăcina de păpădie poate distruge o ...

0 comentarii
Îngheţată de pepene galben, gustoasă şi sănătoasă, preparată acasă!
2 iulie 2018 Îngheţată de pepene galben, gustoasă şi sănătoasă, preparată acasă!

Îţi place mult îngheţata şi te-ai săturat să mănânci E-uri cu gust de fructe sau ciocolată din comerţ? Site-ul restaurantedelux.ro vine cu o propuenere pe cât de sănătoasă, pe atât de gustoasă. Iată rețeta celei mai bune și sănătoase îngheţate de pepene galben. Se ...

0 comentarii
Rețetă de vară -  salată de fasole galbenă
15 iunie 2018 Rețetă de vară - salată de fasole galbenă

Munți de fasole galbenă ne întâmpină pe tarabele piețelor. Ce să facem cu ea? Păi o slată simplă de vară, cu usturoi și verdeață, cu un pic de ulei și oțet de vin. Această legumă este bogată în vitamine (A, B, C si K) și minerale. Așa că, dacă aveți spațiu prin congelator, nu ...

0 comentarii
Un preparat delicios de post - supa cremă de linte
29 martie 2018 Un preparat delicios de post - supa cremă de linte

Un preparat cald, cremos şi suficient de condimentat, această supă este ideală chiar pentru postul lung al Paștelui. Iată de de anume ai nevoie: Ingrediente (4 porţii) 150 g linte roşie 1 cartof 1 morcov 1 ardei gras roşu 5 roşii cherry 1 ardei iute mic 1 ceapă 1 căţel de ...

0 comentarii
Băutura cu semințe de chia care te scapă de toxine
20 martie 2018 Băutura cu semințe de chia care te scapă de toxine

Cine nu a avut vreodată probleme digestive sau de eliminare a deșeurilor acumulate în organism?! Pentru a scăpa de resturile acumulate în colon şi pentru a ne păstra sistemul digestiv sănătos, avem nevoie, în primul rând, să creştem aportul de fibre. Potrivit topremediinaturiste.ro ...

0 comentarii
O bunătate! Cum se prepară mucenicii moldoveneşti
7 martie 2018 O bunătate! Cum se prepară mucenicii moldoveneşti

Mucenicii moldoveneşti nu mai sunt demult... moldoveneşti, căci se prepară în toată ţara! Arată ca nişte covrigi polonezi glazuraţi cu miere şi presăraţi cu nucă, sunt minunaţi la gust şi au forma cifrei 8, simbolul infinitului. Vă prezentăm în continuare o reţetă simplă şi ...

1 comentariu
Rețetă testată: Vinete umplute
14 februarie 2018 Rețetă testată: Vinete umplute

Ingrediente pentru 4 persoane 1 buc ou M 2 linguri Unt 65% Pilos 1 lingura Faina alba grau 000 Castello 1 lingura Pasta de tomate Freshona 6 buc vinete bio 500 g Carne de porc pt. gatit 2 buc. ceapă galbenă după gust: pătrunjel/mărar, cimbru Mikado după gust, sare recristalizată fină după ...

0 comentarii
Mâncăruri care pot fi considerate adevărate medicamente
16 decembrie 2017 Mâncăruri care pot fi considerate adevărate medicamente

Știați că există unele mâncăruri care pot fi considerate ca niște adevărate medicamente și care pot trata boli grave? Iată mai jos cum să prepari supa lui Hipocrate, ce poate fi folosită pentru tratarea cancerului și a bolilor de rinichi și ficat. Aveți nevoie de următoarele ...

0 comentarii
Un tort ieftin, uşor de făcut şi absolut DELICIOS!
3 octombrie 2017 Un tort ieftin, uşor de făcut şi absolut DELICIOS!

Un desert excelent, deloc complicat, numai bun de pregătit pentru cei dragi! Este vorba despre tortul Pavlova, o reţetă din bucătăria Lidl, despre care se spune că „pe vremuri se pregătea în bucătăriile regale, aşa că îi vei răsfăţa pe cei dragi ca pe nişte capete ...

0 comentarii
Trucuri. Cum să prepari cel mai gustos orez risotto
30 septembrie 2016 Trucuri. Cum să prepari cel mai gustos orez risotto

Orezul risotto este foarte gustos, poate fi consumat simplu sau poate reprezenta garnitură pentru alte preparate. Pentru început, dacă vrei să găteşti corect o porţie de risotto, este important să ştii că trebuie să se elimine cât mai mult amidon în timpul preparării termice. În ...

1 comentariu
Rețetă de ciorbă rusească Soleanca
28 august 2016 Rețetă de ciorbă rusească Soleanca

Vă propunem o rețetă tradițională din Rusia - ciorbă de afumătură Soleanca - pe care o puteți mânca și în restaurantele cu specific moldovean sau basarabean. Aceasta se poate pregăti dintr-un singur tip de afumătură sau din mai multe și se acrește la final cu castraveți murați. Pentru 8 ...

4 comentarii
12
Pagina a fost generata in 0.1132 secunde