Orban a anunţat până când va fi menţinută măsura purtării măştii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Orban a anunţat până când va fi menţinută măsura purtării măştii
Administrație 06 Iulie 2020 / 19:20 646 accesări 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban a făcut noi precizări, luni, cu privire la menţinerea măsurilor de protecţie anti-coronavirus în România. Acesta a precizat că toate regulile instituite în starea de alertă trebuie menţinute şi respectate în continuare.

Acesta a spus că românii trebuie să continue să folosească masca de protecţie atât timp cât situaţia o cere, fiind „cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei”.

Regulile de distanţare fizică, măsurarea temperaturii, triajul epidemiologic, trebuie, la rândul lor, menţinute .

Orban a declarat, conform mediafax.ro„Cât timp va fi necesar vom păstra necesitatea portului măştii, cât timp va fi necesar vom menţine triajul, măsurarea temperaturii, regulile de distanţare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei. Vedeţi că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetăţeni care nu respectăm regulile. Ne confruntăm, de asemenea, cu agenţi economici, instituţii care nu vor să-şi asume obligaţia respectării unor reguli stabilite şi noi trebuie să reacţionăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1184 secunde