Păzea că se pune în scenă un... accident rutier grav, cu victime!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prevenție prin simulare

Păzea că se pune în scenă un... accident rutier grav, cu victime!

Eveniment 22 Mai 2018 / 15:46 1947 accesări

Mai bine să previi decât să combați! Și mult mai bine este să fii pregătit în caz de vreo nenorocire... rutieră, să zicem. Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa (CRPECA Constanţa) va face o simulare a unui accident grav, cu7 victime, chiar pe platoul Campusului Universității Ovidius din Constanța.

Activitatea va avea loc miercuri, 23.05.2018, ora 10.00, și face parte din proiectul Parteneriat antidrog pentru siguranță rutieră, ediția a III-a.

Organizatorii vor pune în scenă un accident rutier grav, cu toate dimensiunile lui, adică: intervenții de descarcerare, aordarea măsurilor de prim-ajutor, cercetările de la fața locului. În plus, va avea loc un concurs de cunoștințe de legislație rutieră și conducere preventivă, care se va finaliza cu premii.

Activitățile se vor realiza cu sprijinul ISU Constanța și IJJ Constanța.

Proiectul Parteneriat antidrog pentru siguranță rutieră, ediția a III-a este inițiat de CRPECA Constanța, în parteneriat cu IPJ Constanța și Universitatea Ovidius din Constanța.12