România va primi imigranţi de pe nava caritabilă Open Arms

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunț al premierului Italiei România va primi imigranţi de pe nava caritabilă Open Arms
Social 15 August 2019 / 18:16 773 accesări 3 comentarii

Şase state, printre care şi România, s-au oferit să preia imigranţii aflaţi la bordul navei caritabile Open Arms, care nu a primit permisiunea de a acosta în porturile italiene, a anunţat premierul Italiei, Giuseppe Conte, potrivit Reuters.

Astfel, potrivit oficialului italian, cei aproximativ 150 de migranţi aflaţi la bordul navei vor fi preluaţi de Franţa, Germania, România, Portugalia, Spania şi Luxemburg.

Potrivit Reuters, informaţia este cuprinsă într-o scrisoare pe care Conte i-a adresat-o ministrului de Interne, Matteo Salvini. Prin intermediul acestei scrisori, premierul l-ar fi acuzat pe Salvini de lipsă de loialitate şi susţine că ministrul a devenit „obsedat” de ideea de a închide porturile italiene pentru navele care salvează refugiaţi.

Nava s-a aflat joi dimineaţă în apele teritoriale italiene, a declarat un purtător de cuvânt al misiunii caritabile spaniole Proactiva Open Arms. Pasagerii s-au aflat într-o situaţie incertă de la momentul în care au fost salvaţi din apele Mării Mediterane, la începutul lunii august.

Matteo Salvini a refuzat în repetate rânduri să permită debarcarea în Italia a imigranţilor salvaţi din Marea Mediterană.

Loading...

3 comentarii

unul 11:05:13 / 16 August 2019
trafic cu migranti

Imigrantii nu sunt salvati din Marea Mediterana, ci sunt adusi in Europa, in mod deliberat. Acele vase asa-zis umanitare fac in realitate TRAFIC cu migranti si ar trebui torpilate.

Yo 00:35:15 / 17 August 2019
Migrantii

Felicitari lui Salvini care e singurul oponent al acestor traficanti de "migranti". Ar trebui ca toate statele europene sa spuna odata STOP acestei migratii controlate de oameni obscuri care nu vor decat destabilizarea Europei. Astia nu vin ca sa munceasca in Europa ci cauta ajutoare sociale.

cetatean UE 08:33:00 / 17 August 2019
ne-a tins boala si pe noi nu am scapat

Dar si romanii ar trebui sa se opuna nu sa taca din gura si sa astepte sa decida Johannis ptr ei in scopul unui nou mandat si a prieteniei cu Merkel si Macron.Avem criminali si hoti destui nu ne mai trebuie si altii care sigur nu vin sa munceasca la 16-17 ani cit au majoritatea nu mai vorbim de viitori teroristi de care am fost feriti pina acum.Nu avem nici o datorie fata de ei nu am avut colonii am fost pasati rusilor dupa razboi am suferit si suferim si acum.Avem destule familii necajite acasa pe care sa le ingrijim cu banii astia nu sa le dam jigodiilor astea care te omoara pe strada la ei acasa(spun ca am patit pe pielea mea dupa ani de contracte in Africa).Sa nu mai dea banii de armament sa se bata ca chiorii in loc de mincare,politicienii sa nu mai fure banii trimisi de europeni ptr dezvoltare sau sa primeasca chinezi sau rusi sa-i stirneasca impotriva europenilor apoi sa ii stoarca de resurse dupa ce mituiesc politicienii si armata. .Cel mai mare pericol e acesta ptr civilizatia europeana care refuza sa se trezeasca la timp si lasa unele forte obscure care platesc ONG-uri sa distruga cea ce au construit stramosii nostri in sute de ani.Acestia pot fi de oriunde : arabi,chinezi,rusi sau chiar americani dar sigur vor sa distruga civilizatia si religia crestina europeana milenara deci nu numai ROMANI CI SI EUROPNI TREZITI-VA SI PUNE-TI STOP ACESTEI PORCARII PINA NU ESTE PREA TIRZIU .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1751 secunde