Un bebeluș de numai câteva luni internat cu rujeolă a murit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un bebeluș de numai câteva luni internat cu rujeolă a murit
Sănătate 19 Aprilie 2017 / 19:59 3420 accesări 3 comentarii

Un bebeluș de câteva luni internat cu rujeolă a murit la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, în urma unei bronhopneumonii. Acesta este cel de-al 22-lea caz de deces înregistrat în România din cauza rujeolei. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, miercuri, că bebelușul avea câteva luni, a fost internat cu rujeolă și a murit sâmbătă. “Rujeola era complicată cu o bronhopneumonie”, a spus Mihai Gafencu. Medicii spun că micuțul nu era vaccinat. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, până la data de 14 aprilie, fuseseră înregistrate 21 de decese cauzate de epidemia de rujeolă. “Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România până la data de 14.04.2017 este 4.793, din care 21 de decese (5 în jud. Arad, 5 în jud. Timiș, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 în jud. Călărași, 1 în jud. Satu Mare și 1 în București). S-au înregistrat cazuri de rujeolă în 38 de judete”, reiese din raportarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Taguri articol

3 comentarii

... 12:12:56 / 20 Aprilie 2017
...

Ninel Peia zice ca e infestare voita cu rujeola, sa faca oamenii sa se vaccineze cu otravuri. La cat de tradatori sunt majoritatea politicienilor, il cred. Dr. Adrian Cacovean spune si el NU vaccinarii. La fel Robert de Niro si alte personalitati. Nu va bagati otravuri in voi prin vaccinuri.

da 10:47:19 / 29 Aprilie 2017
adevar

CRIMINALI SI LEPADATURI ALE SOCIETATZII, GENOCID PUS LA CALE PENTRU A OMORA FIINTZE NEVINOVATE, ASTIA SUNT DRACI CARE PUN LA CALE DISTRUGEREA SI DESFIINTZAREA POPULATZIEI ROMANIEI ! UCIDA-I, CRUCEA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ! CUM SA FORTZEZI PARINTZII, SA-I INCHIZI PE ACEI PARINTZI CARE AU DAT NASTERE COPIILOR, UNII II FAC SI DERBEDEII POLITICI VOR SA DICTEZE PARINTZILOR CE SA FACA PARINTZII CU, COPIII LOR ?! POLITICIENII CARE DE LA ATATA DEZMATZ POLITIC SI DE LA ATATEA FEMEI CU CARE UMBLA SI SE INSOARA SI DE LA BANII PESTE BANI PE CARE II CASTIGA " DE PE SPINAREA " AMARATZILOR DE ROMANI, CARE OAMENI DE RAND O DUC CA VAAAAAIDE EI, CUM SA MAI GANDEASCA POLITICIENII LA CEI CARE-I VOTEAZA, EI SUNT PARALELI SI DEPARTE DE GREUTATZILE, NECAZURILE SI NEAJUNSURILE SARMANILOR DE ROMANI, POLITICIENILOR " PUTREZI DE BOGATZI " LE ESTE RUSINE CU NOI, CEI SARACITZI { FACEM BAIE ODATA LA 2-3 SAPTAMANI SI CHIAR MAI MULT, STAM LA LUMINA UNUI BECULETZ DE 6 ORI 9 WATZI SI PURTAM HAINE VECHI DEEEEEE ANI DE ZILE SI EXEMPLELE POT CONTINUA, CA SA SE IMBOGATZEASCA POLITICIENII FARA RUSINE SI FARA SCRUPULE ! } DE EI, POLITICIENII IN CE 30 DE ANI DE LA REVOLUTZIA DIN 1989, REVOLUTZIA S-A FACUT PENTRU EI SI NU PENTRU TOT POPORUL ROMAN, UNII AU MURIT SI ALTZII AU CASTIGAT ?!?

MD 15:00:37 / 29 Aprilie 2017
cum ?!

Cine știe care este adevăratul motiv al morții copiilor, ne mint cu nerușinare cei din sănătate, la fel ca pe timpul guvernului tehnocrat, cu bebelușii care au murit, dând vina pe întreprinderea de lactate de la " BRĂDET, scopul a fost distrugerea si totodată desființarea firmei de lactate " BRĂDET "?! Să le fie rușine, medicii sunt cauza, adică incompetența medicilor, care vor salarii tot mai mari, medici capabili sunt dar înlăturați de acei doctori incapabili și fără scrupule, fără ca să-și facă datoria la locul de muncă, mulți medici lucrează atât în : spital, în clinici medicale private, au cabinete particulare și chiar dacă statul le dă salarii duble, triple..... , ei tot nemulțumiți sunt, nemulțumiți sunt și cei din sistemul judiciar și......! Sunt încă multe sectoare de activitate unde salariile sunt o batjocură, chiar dacă salariile se vor mări, majora ele sunt tot mici, care nu vor fi deajuns pentru întreținerea unei familii, ce să mai spunem de pensii și pensionari este batjocura, batjocurei, pensionarii duc o viață de chin, degradare și totală lipsă de respect din partea statului și celor care conduc România, adică de la : președintele României, parlamentul României , guvernul României, înaltii prelați ai bisericii și administrația locală ! Toți se lăfăie, benchetuiesc, au diferite afaceri, salarii peste salarii și plebea, adică oamenii de rând fiind marea majoritate a românilor, ne uuuuităm, îi privim neputincioși și suferim într-o mizerie, boală fizică și sărăcie cruntă, toate au atins apogeul răbdării și suferinței fizice dar și morale ! Rușineeeeeeee tuturor celor care se fac vinovați de situația românilor și României !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde